GOSSIP

Ερωτεύτηκε την Khloe Kardashian ο πρώην της αδελφής της;

Η οικογένεια Kardashian έχει αποδείξει πως δεν είναι και η πιο... φυσιολογική οικογένεια στον πλανήτη, αλλά αρκετοί σοκαρίστηκαν με κάτι που είδαν στο Instagram.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Khloe Kardashian, αποφάσισε να χωρίσει με το διάσημο μπασκετμπολίστα Tristan Thompson με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη.


Και φαίνεται πως τώρα που είναι ξανά... ελεύθερη, ένας διάσημος άντρας... γλυκοκοιτάζει την Khloe. Το πρόβλημα είναι πως αυτός ο διάσημος άντρας είναι ο πρώην σύντροφος της Kourtney Kardashian, με τον οποίο η αδελφή της Khloe έχει αποκτήσει τρία παιδιά.


Ο λόγος φυσικά για τον Scott Disick, που όσοι παρακολουθούσαν το ριάλιτι των Kardashians, γνωρίζει πως πολλές φορές είχε εκνευρίσει τις Kardashians, καθώς διαρκώς ήταν άπιστος στην Kourtney.


Πλέον ο Scott, είναι ζευγάρι με τη Sofia Richie, το 20χρονο μοντέλο και κόρη του διάσημου τραγουδιστή Lionel Richie, αλλά ξαφνικά ο 35χρονος Scott, αποφάσισε να ανακοινώσει σε όλους μέσω Instagram πως είναι... τσιμπημένος με την αδελφή της πρώην συντρόφου του και ανέβασε στα social media μια πόζα της Khloe Kardashian με ένα σέξι outfit και την αποκάλεσε "crush" της ημέρας.


Αμέσως οι πάνω από 21 εκατομμύρια followers του φρίκαραν και άλλοι άρχισαν να λένε πως είναι απολύτως ανάρμοστο το σχόλιο που έκανε, άλλοι του θύμιζαν πως έχει κοπέλα, τη Sofia Richie, άλλοι του έλεγαν να αφήσει επιτέλους ήσυχες τις Kardashians και άλλοι έλεγαν πως ο Scott και η Khloe είναι φίλοι και πως έτσι θέλησε ο Scott να δείξει τη στήριξή του σε αυτή μετά το χωρισμό της.


Και κάπως έτσι άρχισε να φουντώνει η διαδικτυακή συζήτηση για το κατά πόσο είναι φυσιολογικό ένας άντρας να συνεχίζει να είναι κολλητός με την αδελφή της πρώην συντρόφου του...


Εμείς πάντως θυμίζουμε πως δεν υπάρχει τίποτα το "φυσιολογικό" στην οικογένεια Kardashian.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!