GOSSIP

Μια χορεύτρια κατηγορεί την Πάολα πως λέει ψέματα

Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος που προκάλεσε η αιφνίδια διάλυση του μουσικού σχήματος Νοτης Σφακιανάκης - Πάολα, αφού η γνωστή τραγουδίστριας, δήλωσε πως αποχωρεί από το σχήμα και είπε πως δεν αντέχει τη συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη.

Η Πάολα, ανακοίνωσε τη διάλυση της συνεργασίας, με ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία, μεταξύ άλλων, μιλούσε και για τους 120 εργαζόμενους του κέντρου στο οποίο εμφανίζονταν με τον Σφακιανάκη και τους αποκάλεσε όλους "φίλους" της.


Μετά από αυτό, έγινε γνωστό μέσω τηλεοπτικών ρεπορτάζ και δεκάδων δημοσιευμάτων, πως η Πάολα, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα, μόλις δύο εβδομάδες πριν το προγραμματισμένο φινάλε, έστειλε συνεργάτες της στο κέντρο Γκάζι Live, για να πληρώσουν τα μεροκάματα που θα έχαναν οι εργαζόμενοι τις δύο αυτές εβδομάδες.


Και τώρα μια χορεύτρια που εμφανίζονταν στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο και ανήκει στην ομάδα του Νότη Σφακιανάκη, είπε πως αυτά είναι ψέματα.και σε μια ανάρτηση στο facebook γράφει:.

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο. Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι «δημοσιογράφοι» και τα πιστεύετε, να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο Gazi live τελευταία στιγμή. Και φυσικά ούτε για τις επόμενες ημέρες», έγραψε η χορεύτρια  Κατερίνα Βασιλείου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!