GOSSIP

Τραγική αποκάλυψη: Ο Luke Perry σκόπευε να παντρευτεί σε λίγους μήνες

Ο αιφνίδιος θάνατος του ηθοποιού Luke Perry, ο οποίος στις 4 Μαρτίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, έχει συγκλονίσει τους φαν των τηλεοπτικών σειρών στις οποίες πρωταγωνιστούσε, όπως το θρυλικό Beverly Hills 90210 και το σύγχρονο Riverdale.

Και τώρα, το ΤΜΖ, έκανε μια ακόμα τραγική αποκάλυψη, αφού σε νέο του δημοσίευμα αποδεικνύει πως ο Luke, πριν φύγει από τη ζωή, έκανε πλάνα για το γάμο του.


Μάλιστα το ΤΜΖ, αποκαλύπτει πως ο Luke Perry και η 44χρομνη αρραβωνιαστικιά του Madison Bauer, είχαν ετοιμάσει τα πάντα και σκόπευαν να κάνουν το γάμο τους στις 17 Αυγούστου.


Ο γάμος θα γίνονταν στο Λος Άντζελες, και λίγες μόνο μέρες πριν το θάνατο του ηθοποιού, το ζευγάρι είχε στείλει σε στενούς φίλους και συγγενείς, κάρτες στις οποίες τους ανακοίνωναν πως στις 17 Αυγούστου θα έκαναν το γάμο τους και τους ζητούσαν να "κρατήσουν την ημερομηνία" , ενώ σύντομα θα έστελναν και τα επίσημα προσκλητήρια, αν η μοίρα δεν είχε άλλα πλάνα για τον Luke.

Αυτός θα ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Perry οποίος είχε πάρει διαζύγιο το 2003 από την ηθοποιό Rachel Sharp, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!