GOSSIP

Πέθανε και άλλος σταρ της θρυλικής σειράς Beverly Hills [εικόνες]

Για... περίεργη κατάρα, μιλούν πολλοί στο Χόλιγουντ, αφού μέσα σε λίγες μέρες, δύο διάσημοι ηθοποιοί που συμμετείχαν στο καστ της θρυλικής σειρας Beverly Hills 90210, έχασαν τη ζωή τους, λίγους μόνο μήνες, πριν το πολυαναμενόμενο remake της σειράς που έχει προγραμματίσει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

Αρχικά οι πολυάριθμοι φαν της σειράς που σημείωσε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 90, συγκλονίστηκαν από τον αιφνίδιο θάνατο του Luke Perry, του γνωστού "Dylan" που τώρα πρωταγωνιστούσε και στη σειρά Riverdale και πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο σε ηλικία 54 ετών.


Και χθες έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή και ο ηθοποιός Jed Allan, ο οποίος υποδύονταν τον πατέρα του Steve (το ξανθό πλουσιόπαιδο που ενσάρκωνε ο ηθοποιός Ian Ziering) στη σειρά Beverly Hills. Μάλιστα ο ηθοποιός Ian Ziering (ο οποίος να σημειωθεί πως έχει δεχτεί να συμμετέχει στο remake της σειράς) φάνηκε να μην μπορεί να το πιστέψει πως μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα έχασε δύο πρώην συμπρωταγωνιστές και φίλους του.


O Jed Allan πέθανε σε ηλικία 84 ετών και βύθισε σε θλίψη το Χόλιγουντ, καθώς αποτελούσε "βετεράνο" της αμερικανικής τηλεόρασης και για δεκαετίες ήταν πρωταγωνιστής σε δύο από τις πιο γνωστές σαπουνόπερες: το Santa Barbara και το Days of Our Lives.

 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!