GOSSIP

Ο Κάρολος και η Νταϊάνα είχαν και κόρη με παρένθετη μητέρα

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται σε δημοσίευμά του το αμερικάνικο σκανδαλοθηρικό περιοδικό Globe, το οποίο ισχυρίζεται πως η άγνωστη πριγκίπισσα ζει και... βασιλεύει.

Το Globe σε δημοσίευμά του αποκαλύπτει ότι η Σάρα είναι 33 ετών και ζει στην Αμερική και μάλιστα πως πρόσφατα συναντήθηκε κάτω από απόλυτη μυστικότητα με την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα πάντα με το επίμαχο δημοσίευμα, η Σάρα ήρθε στον κόσμο, πριν από την γέννηση του Ουίλιαμ και του Χάρι, όταν ακόμα η Νταϊάνα ήταν 19 ετών και είχε υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας, προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, για να διαπιστώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ την δυνατότητά της για τεκνοποίηση.

Όμως, ο γιατρός κράτησε τα ωάρια της Νταϊάνας και αφού τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του μελλοντικού της συζύγου τα εμφύτευσε στην δική του σύζυγο!

Η ιστορία πάντως αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη από τα μέσα ενημέρωσης στη Μεγάλη Βρετανία και για την ώρα εκφράζονται αμφιβολίες για την εγκυρότητά της είδησης

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!