GOSSIP

Ως "μανιακή στο κρεβάτι" περιγράφει τη Nicole Kidman ο σύζυγός της

O διάσημος μουσικός και τραγουδιστής Keith Urban, έκανε πολλές... αποκαλύψεις για τη πασίγνωστη σύζυγό του Nicole Kidman.

O Keith και η 51χρονη Nicole είναι παντρεμένοι εδώ και περίπου 13 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει και δύο κορούλες, αλλά όλα δείχνουν πως το ζευγάρι συνεχίζει να ζει ένα φλογερό έρωτα και να έχει καυτή ερωτική ζωή.


Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο 51χρονος Keith, στους στίχους του νέου του τραγουδιού Gemini.


Το νέο του τραγούδι αναφέρεται στη διάσημη σύζυγό του που είναι Δίδυμος (Gemini) στο ζώδιο και σε ένα σημείο το τραγούδι λέει πως "Είναι μανιακή στο κρεβάτι" και ο ίδιος ο Keith σε συνέντευξή του είπε πως ο στίχος γράφτηκε για να περιγράψει τη Nicole και πως αυτό σκέφτηκε να γράψει όταν η συνεργάτης του (η Julia Michaels η οποία έγραψε μαζί του τους στίχους στα τραγούδια του νέου του δίσκου) του ζήτησε να γράψει με λίγες λέξεις τι είναι η Nicole.


Βέβαια ο στίχος συνολικά λέει: "She's a maniac in the bed/But a brainiac in her head/And I know that everybody knows/Ooh, that she's both" και ο Keith εξηγεί πως ήθελε να πει πως η Nicole, ως Δίδυμος, συνδυάζει αρμονικά πολλά ετερόκλητα στοιχεία, όπως πάθος και μυαλό και σύνεση  και αντίστοιχοι είναι και οι υπόλοιποι στίχοι του τραγουδιού.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!