GOSSIP

Η σχέση του David με δύο πασίγνωστα μοντέλα έκανε τη Victoria να ζηλέψει;

Δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας, ισχυρίζεται πως φίλοι της Victoria Beckham, έχουν αποκαλύψει πως η πρώην Spice Girl, "ανησυχεί" για τις σχέσεις που έχει ο σύζυγός της David Beckham μα δύο πασίγνωστα μοντέλα.

Το δημοσίευμα έκανε η Sun, που αναφέρει πως η Victoria δεν βλέπει με καλό μάτι τη φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του David Beckham και του super model των 90s, την καλλονή Helena Christensen, που παραμένει κουκλάρα, αν και είναι πλέον 50 ετών.


Μάλιστα πριν από μήνες οι δυο τους είχαν ποζάρει μαζί και η Helena είχε ανεβάσει τη κοινή τους πόζα στο Instagram με πολλούς να σχολιάζουν πως οι δυο τους είναι ένα "ωραίο ζευγάρι". Έκτοτε ο David και η Helena λέγεται πως κάνουν πολύ παρέα και πως αυτό δεν αρέσει καθόλου στη Victoria.


To ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Victoria ενοχλήθηκε που ο David, στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, πέρασε μια βραδιά στο Μαϊάμι σε πάρτι στο οποίο είχε παρέα ένα άλλο διάσημο μοντέλο: την Bella Hadid. Και πάλι, πολλοί σχολίαζαν πως η Bella και ο David δείχνουν "όμορφοι" μαζί.


Πάντως η Daily Mail που αναφέρεται στο δημοσίευμα της Sun, τονίζει πως δεν υπάρχει καμιά ένδειξη πως ο David είναι κάτι παραπάνω από "φίλος" με τις Helena και Bella.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!