GOSSIP

Kate και Meghan έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες [εικόνες]

Τους αποκαλούν "Fab4" και φυσικά αναφερόμαστε στα δύο διάσημα ζευγάρια του βρετανικού παλατιού, τους δύο πρίγκιπες William & Harry και στις συζύγους τους, οι οποίοι μετά από μήνες έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση.

Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα και τώρα ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, συνάντησαν το Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ και τους Κάρολο και Καμίλα, σε επίσημη συνάντηση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο παλάτι Μπάκιγχαμ.


Η συνάντηση έγινε με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ημέρα που ο Κάρολος πήρε τον τίλτο του Πρίγκιπα της Ουαλίας (και άρα του διαδόχου στο θρόνο).

Φυσικά τα βλέμματα μαγνήτισαν και πάλι οι Kate και Meghan που και οι δυο διάλεξαν να φορέσουν ανοιχτόχωμα outfits στο συγκεκριμένο event, με την Meghan να φορά μπεζ και την Kate ένα ανοιχτόχρωμο γαλάζιο φόρεμα στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ λέγεται πως η έγκυος Meghan μαζί με τον Harry αστειεύτηκαν λέγοντας πως θέλουν να αποκτήσουν σύντομα και άλλα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!