GOSSIP

O 25χρονος πρώην της Ariana Grande είναι ζευγάρι με μια 45χρονη σταρ [εικόνες]

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγοι μήνες από όταν η Ariana Grande διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Pete Davidson και τώρα ο κωμικός του Saturday Night Live, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μιας διάσημης ηθοποιού που είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη του!

Ο λόγος για τη διάσημη, βρετανικής καταγωγής, χολιγουντιανή σταρ Kate Beckinsale, που έχει γίνει διάσημη ως πρωταγωνίστρια σε ταινίες όπως τα Uunderworld, Aviator και Pearl Harbor.


Η 45χρονη σταρ και ο Pete φημολογούνται πως βγαίνουν από τον περασμένο Ιανουάριο (δηλαδή σχεδόν αμέσως μετά τον χωρισμό του με την Grande) αλλά τώρα έδειξαν δημοσίως τον έρωτά τους, αφού βρέθηκαν σε αγώνα χόκεϊ και στις κερκίδες αντάλλασσαν καυτά φιλιά.


Η Kate και ο Pete έχουν δεχτεί σφοδρή κριτική και έχουν ακούσει πολλά πικρόχολα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας του, με πολλούς να θυμίζουν στην Kate πως η κόρη της είναι μόλις 5 χρόνια νεότερη από τον Pete και πολλοί να σχολιάζουν πως ο διάσημος κωμικός μπορούσε να βρει μια κοπέλα στην ηλικία του που να είναι καστανή με ίσια μαλλιά και να μοιάζει στην Ariana Grande!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!