GOSSIP

H αδελφή της Meghan Markle "ξαναχτύπησε" και έκανε νέα επίθεση στη Δούκισσα

H Samantha Markle, η αδελφή της Δούκισσας του Σάσεξ, παρά το γεγονός πως η Meghan είναι έγκυος και μολονότι, στο πρόσφατο παρελθόν, η ίδια είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα όσα έχει ξεστομίσει εις βάρος της, το τελευταίο διάστημα, έχει αρχίσει να "σφυροκοπά" την Meghan και το βρετανικό παλάτι με νέες κατηγορίες.

Τώρα η Samatnha Markle, μίλησε στην κάμερα του ντοκιμαντέρ που φέρει τον τίτλο:  Meghan and the Markles: A Family at War (Η Μέγκαν και οι Μάρκλς : Μια οικογένεια σε πόλεμο) και στη νέα της συνέντευξη αποκάλεσε άκαρδη την αδελφή της.
Συγκεκριμένα είπε πως η αδελφή της "δεν έχει καρδιά" και για αυτό δεν προσφέρει λίγη ανακούφιση στον πατέρα τους τώρα στα γεράματα.


Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιστολή που έστειλε η Meghan στον πατέρα τους πριν το γάμο (την οποία αποκάλυψαν οι φίλες της Meghan και μετά ο ίδιος ο πατέρας της την έδωσε στη δημοσιότητα) στην οποία η Meghan εκλιπαρούσε τον πατέρα της να τα ξαναβρούν. Και η Samantha είπε πως η Meghan επίτηδες έγραψε με πολύ προσοχή αυτή την επιστολή για να κάνει την ίδια και τον πατέρα της να μοιάζουν ψεύτες! Θυμίζουμε δε πως η Δούκισσα σκοπεύει να κινηθεί νομικά για τη δημοσιοποίηση αυτής της προσωπικής επιστολής!


Επίσης η Samantha επιτέθηκε και στον πρίγκιπα Harry και είπε πως ένα δικό του σχόλιο ήταν αυτό που ξεκίνησε την κόντρα μεταξύ της Meghan και της οικογένειάς της.


Συγκεκριμένα είπε πως το 2017 λίγο μετά τον αρραβώνα του Harry και της Meghan, όταν το ζεύγος πέρασε τα πρώτα του Χριστούγεννα με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας σε ραδιοφωνική συνέντευξη είχε ακουστεί να λέει πως "η Meghan βρήκε την οικογένεια που δεν είχε ποτέ".


Αυτό εξόργισε την Samantha η οποία ναι μεν παραδέχεται πως δεν ήταν η "κλασική οικογένεια" αλλά το γεγονός πως ο Harry θεώρησε πως η Meghan δεν έχει οικογένεια και μάλιστα το είπε δημόσια ήταν αυτό που πλήγωσε πολύ και την ίδια και τον πατέρα της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!