GOSSIP

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις από το ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson

Τηλεοπτική πρεμιέρα έκανε στις ΗΠΑ, το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που αποκαλύπτει τη δράση του θρυλικού ποπ σταρ Michael Jackson και επικαλείται τις μαρτυρίες ανδρών που ισχυρίζονται πως ήταν θύματα σεξουλικής κακοποίησης από το διάσημο τραγουδιστή όταν ήταν ανήλικα.

Το ντοκιμαντέρ έχει προκαλέσει την οργή των συγγενών του αείμνηστου σταρ και των διαχειριστών του ιδρύματος Michael Jackson  που κάνουν λόγο για μια χυδαία εκμετάλλευση του ονόματος του Jackson με σκοπό το κέρδος και απειλούν με μηνύσεις.


Πάντως τα όσα προβλήθηκαν στο πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ του δικτύου ΗΒΟ, πραγματικά σοκάρουν, αφού σε αυτό "θύματα" του σταρ περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πως τους πλησίασε ο σταρ, το πως προσέγγιζε και τις οικογένειές τους και τελικά πως τους κακοποιούσε.


Το protothema.gr αποκαλύπτει τα 5 πιο σοκαριστικά πράγματα που αποκαλύφθηκαν σε αυτό το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ που ήδη έχει προκαλέσει σάλο.

Η κακοποίηση ξεκίνησε σε αδιανόητα μικρή ηλικία

Ο 40χρονος σήμερα Σέιφτσακ γνώρισε τον Μάικλ Τζάκσον στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού της Pepsi το 1986, όταν ήταν μόλις επτά ετών. Όπως αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ, ο ποπ σταρ προσκάλεσε τον ίδιο και την οικογένειά του να τον συνοδέψουν σε μια περιοδεία. Η σχέση τους έγινε σεξουαλική εκείνη ακριβώς την περίοδο, όταν ο Τζάκσον έμαθε στον Σέιφτσακ πώς να αυνανίζεται. 

«Μου το παρουσίασε ως κάτι που κάνουν όλοι και κάτι που θα απολάμβανα. Ήταν ένας τρόπος για να δεθούμε παραπάνω. Η περιοδεία ήταν η αρχή αυτής της σεξουαλικής σχέσης, που θύμιζε τη σχέση ζευγαριού», εξηγεί ο Σέιφτσακ.

Ο Ρόμπσον, από τη μεριά του, γνώρισε τον Τζάκσον όταν ήταν 5 χρονών και κέρδισε έναν διαγωνισμό χορού στην χώρα καταγωγής του, την Αυστραλία. Το έπαθλο της νίκης ήταν μια συνάντηση με τον Μάικλ Τζάκσον, στο backstage μιας συναυλίας του στο Μπρίσμπεϊν. Το 1990, όταν ο Ρόμπσον ήταν περίπου 8 ετών, η οικογένεια του ήρθε ξανά σε επαφή με τον Τζάκσον κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Λος Άντζελες. Ο Ρόμπσον ισχυρίζεται ότι ο Τζάκσον έπεισε τη μητέρα του να τον αφήσει μόνο του μαζί του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα ταξίδευαν στο Γκραν Κάνιον.

Τότε ήταν που ο Τζάκσον του έκανε για πρώτη φορά στοματικό σεξ και τον φίλησε. Ο Ρόμπσον ισχυρίζεται ότι ο Τζάκσον του είπε: «Ο Θεός μας έφερε κοντά. Είμαστε φτιαγμένοι για να είμαστε μαζί. Με αυτόν τον τρόπο εκφράζουμε την αγάπη μας».


 
2. Ο Τζάκσον «παντρεύτηκε» τον Σέιφτσακ στην κρεβατοκάμαρά του και του χάρισε ένα γαμήλιο δαχτυλίδι

Στο τέλος του πρώτου μέρους του ντοκιμαντέρ, ο Σέιφτσακ αποκάλυψε ότι είχε ένα κουτί γεμάτο ακριβά κοσμήματα που του είχε χαρίσει ο Τζάκσον, συμπεριλαμβανομένου ενός γαμήλιου δακτυλιδιού.

«Ήμασταν σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι. Και λέω παντρεμένο επειδή κάναμε κάτι σαν γάμο. Η τελετή έλαβε χώρα στην κρεβατοκάμαρά του Τζάκσον, και μάλιστα είχαμε ανταλλάξει και όρκους», εξήγησε ο 40χρονος.

Όπως επισημαίνει ο Σέιφτσακ, ο Τζάκσον τον πήγαινε συχνά σε κοσμηματοπωλεία και του αγόραζε δώρα, παριστάνοντας ότι προορίζονταν για μια γυναίκα.

«Μου ζητούσε να τα δοκιμάζω λέγοντας στον κοσμηματοπώλη ότι το μικρό μου χέρι είναι πιο κοντά στο γυναικείο. Μου άρεσαν πολύ τα κοσμήματα και με επιβράβευε με αυτά μετά από κάθε σεξουαλική πράξη».



3. Ο Τζάκσον έβαζε τον Σέιφτσακ να κάνει «ασκήσεις ετοιμότητας» για να «μην τους πιάσουν»


Όταν ο Τζάκσον και ο Σέιφτσακ έμεναν σε ξενοδοχεία, και όχι στο «οχυρό» της Neverland, ο τραγουδιστής εκπαίδευε το νεαρό θύμα του να καλύπτει τα ίχνη του.

«Κάναμε μαζί ασκήσεις ετοιμότητας. Παριστάναμε ξαφνικά ότι κάποιος ερχόταν και προσπαθούσαμε να ντυθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και χωρίς καθόλου θόρυβο. Ήταν πολύ σημαντικό να μην καταλάβαινε κανείς τι κάναμε. Ήταν το μεγάλο μας μυστικό. Μου έλεγε συνέχεια ότι, αν μας έπιαναν, η δική του ζωή αλλά και η δική μου θα καταστρέφονταν». 

Ο Ρόμπσον μοιράζεται μια αντίστοιχη εμπειρία. Όπως αποκαλύπτει, ο Τζάκσον του έλεγε πάντα ότι, αν μάθαινε κανείς για τη σχέση τους, θα τους χώριζαν και δεν θα ξανάβλεπαν ποτέ ο ένας τον άλλον. Επιπλέον τον απειλούσε ότι θα κατέληγαν και οι δύο στη φυλακή για όλη τους τη ζωή, επειδή αυτό που έκαναν ήταν παράνομο. 

4. Ο Ρόμπσον ένιωθε ότι ο Τζάκσον τον «εγκατέλειψε» για τον Μακόλεϊ Κάλκιν

Όταν η οικογένεια του Ρόμπσον ξεριζώθηκε από την Αυστραλία και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να είναι πιο κοντά στον Τζάκσον, συνέβη κάτι που συνέτριψε ψυχολογικά το μικρό αγόρι. Ο 9χρονος τότε Ρόμπσον συνειδητοποίησε το ότι είχε αντικατασταθεί στην καρδιά του τραγουδιστή από τον Μακόλεϊ Κάλκιν, ο οποίος είχε εκτοξευθεί τότε στη δημοσιότητα χάρη στο Home Alone.

Ο Ρόμπσον εξηγεί ότι αρχικά είχε προταθεί σε αυτόν να συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Black or White» το οποίο κυκλοφόρησε το 1991.

«Αυτή η εμπειρία ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα αντιμέτωπος με τον νέο φίλο του Τζάκσον, τον Κάλκιν. Ο Μακόλεϊ είχε πάρει την θέση που είχα εγώ. Βρισκόταν στο πλευρό του Μάικλ κάθε στιγμή. Ξαφνικά βρέθηκα στο περιθώριο αφού δεν ήμουν πια ο αγαπημένος του. «Ήταν πολύ μπερδεμένη περίοδος. Ένα νέο άτομο μοιραζόταν πια μυστικά με τον Μάικλ, όπως έκανα παλιά εγώ. Ήταν ξεκάθαρο για μένα. Υπήρχαν πολλά συναισθήματα ζήλιας, πόνου και σύγχυσης».



5. Ο Τζάκσον φέρεται να ζήτησε από τη μαμά του Ρόμπσον να τον αφήσει να ζήσει μαζί του για ένα χρόνο


Ο Τζάκσον φέρεται να ρώτησε τη μητέρα του Ρόμπσον, Τζόι, αν θα επέτρεπε στον γιο της να ζήσει μόνος του μαζί του στο Λος Άντζελες, όταν η υπόλοιπη οικογένεια θα επέστρεφε στην Αυστραλία.

«Ο Μάικλ μου είπε, "θα μου αφήσεις τον μικρό για ένα χρόνο;" Μπορώ να κάνω θαύματα για την καριέρα του. Θα τον εκπαιδεύσω στον χορό, θα κάνουμε πολλά πράγματα μαζί» αποκαλύπτει η Τζόι, και συμπληρώνει ότι η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά. Αυτό όμως δεν πτόησε τον Τζάκσον.

Ο τραγουδιστής συνέχισε να τη ρωτά και να επιμένει. Η ίδια του απαντούσε ότι αυτό είναι αδύνατο, ότι επρόκειτο για ένα παιδί που έπρεπε να είναι κοντά στους γονείς του.

Μετά από αλλεπάλληλες αρνήσεις ο τραγουδιστής την κοίταξε βλοσυρός και της είπε «παίρνω πάντα αυτό που θέλω».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!