GOSSIP

Σοκάρουν όσα αποκαλύπτουν "θύματα" του Michael Jackson

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Michael Jackson, καθώς νέα πρόσωπα εμφανίζονται ως θύματά του και μιλούν δημόσια για το πως τους κακοποίησε σεξουαλικά ο διάσημος τραγουδιστής όταν ήταν παιδιά, σε νέο νοτκιμαντέρ με τον τίτλο " Leaving Neverland"..

Όπως αναφέρει το protothema.gr, όλο και περισσότερες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως για την σεξουαλική κακοποίηση στα οποία φέρεται να υπέβαλε δύο νεαρούς θαυμαστές του ο Μάικλ Τζάκσον, όταν εκείνοι ήταν ακόμα παιδιά και επισκέπτονταν το ράντσο του, τη διάσημη Neverland.

O Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ είναι οι «πρωταγωνιστές» του αμφιλεγόμενου ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στην αμερικανική και βρετανική τηλεόραση, στο HBO και το Channel 4 αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες ισχυρίζονται ότι Τζάκσον προσέγγισε φιλικά τους ίδιους και τις οικογένειές τους, όταν εκείνοι ήταν 7 και 10 ετών. Σταδιακά, οι σχέσεις του ποπ σταρ με τα δύο παιδιά γίνονταν όλο και πιο στενές, με τους μικρούς θαυμαστές του Τζάκσον να φιλοξενούνται επί εβδομάδες ολόκληρες στο πολυτελές του ράντσο, χωρίς καν την επίβλεψη των γονιών τους. 

Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής αμέλειας από την πλευρά των κηδεμόνων τους ήταν μια εμπειρία που ακόμα στοιχειώνει τη ζωή τους. Ειδικότερα, οι δύο άνδρες υποστηρίζουν ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον τραγουδιστή για πολλά χρόνια, μέχρι να φτάσουν στην εφηβεία. 

Μιλώντας στο CBS This Morning, ο Ρόμπσον περιέγραψε πώς ένιωσε όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά το ράντσο του ειδώλου του στη Σάντα Μπάρμπαρα, όταν ήταν μικρός. «Ήταν το πιο μαγικό πράγμα που είχα δει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο τραγουδιστής του πρότεινε αμέσως να τον φιλοξενήσει, αρχικά με την οικογένειά του και έπειτα μόνο του. 

«Ήδη από την πρώτη ή τη δεύτερη νύχτα που μείναμε μόνοι εγώ και ο Μάικλ στη Neverland, τα βράδια άρχισαν να αλλάζουν. Όλα ξεκίνησαν, αν θυμάμαι καλά, με τον Μάικλ να απλώνει τα χέρια του και να αγγίζει τα πόδια και τον καβάλο μου πάνω από το παντελόνι. Μετά μου έκανε στοματικό σεξ και μου έδειξε σιγά σιγά πώς να κάνω το ίδιο σ' εκείνον», ανέφερε ο 36χρονος σήμερα χορογράφος. Όπως εξήγησε, τις προηγούμενες μέρες ο τραγουδιστής είχε φροντίσει να δημιουργήσει μια σωματική οικειότητα, χαϊδεύοντας συνέχεια το κεφάλι του παιδιού και αγκαλιάζοντάς το.

Ο Τζάκσον έλεγε στον Ρόμπσον ότι «ο Θεός τους είχε φέρει κοντά και ότι όλα όσα έκαναν στο κρεβάτι ήταν απλώς «μια έκφραση της αγάπης που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον».

Ανάλογες περιγραφές μοιράστηκε με την εκπομπή και το άλλο φερόμενο θύμα του ποπ σταρ, ο Τζέιμς Σέιφτσακ. Ο Σέιφτσακ, που είχε γνωρίζει τον Τζάκσον στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού της Pepsi, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής «του έδειξε πώς να αυνανίζεται». «Όλα ξεκίνησαν με ένα γαλλικό φιλί και σιγά σιγά φτάσαμε στο στοματικό σεξ», θυμάται ο 40χρονος σήμερα άνδρας.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης οι δύο άνδρες περιέγραψαν πώς ο Τζάκσον κατάφερνε να πείθει τις οικογένειες ότι ήταν ο πλέον ασφαλής άνθρωπος για να του εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Όπως εξηγούν, περνούσε πολύ χρόνο με τους γονείς των «θυμάτων» του προτού κάνει την πρώτη του κίνηση, και δημιουργούσε στενές φιλίες μαζί τους, ώστε να μην υποψιάζονται το παραμικρό. 

Το Leaving Neverland θα κάνει πρεμιέρα στις 3 και 4 Μαρτίου στο HBO. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια συνέντευξη των δύο ανδρών στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!