GOSSIP

Νέο σκάνδαλο απιστίας στις Kardashians - Ο Scott απάτησε την Kylie Jenner

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο ντόρος για τον χωρισμό της Khloe Kardashian μετά την αποκάλυψη της απιστίας του συντρόφου της Tristan Thompson και τώρα μια ακόμη Kardashian μπήκε στο κλαμπ των "απατημένων γυναικών".

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Khloe Kardashian αποφάσισε να χωρίσει οριστικά με το διάσημο μπασκετμπολίστα Tristan Thompson όταν έμαθε πως ο πατέρας της κόρης της True, την είχε απατήσει με την Jordyn Woods, την κολλητή φίλη της Kylie Jenner.


Αυτή η απιστία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Khloe, η οποία είχε μάθει και άλλες απιστίες του Tristan όσο ακόμα ήταν έγκυος.


Και τώρα και η μικρή αδελφή της Khloe, η 22χρονη Kylie Jenner, έμαθε πως και ο δικός της σύντροφος, ο διάσημος ράπερ Travis Scott δεν της είναι πιστός.


Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο διάσημος ράπερ αναγκάστηκε να ακυρώσει μια από τις προγραμματισμένες συναυλίες του καθώς προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Kylie, η οποία έγινε έξαλλη όταν ανακάλυψε πως ο Travis την απατά.


Το δημοσίευμα μιλά για άγριο καβγά που ξέσπασε στο ζευγάρι, όταν ο Travis πήγε να επισκεφτεί την κόρη του Stormi και την Kylie και γύρισε για λίγες μέρες σπίτι του στο Λος Άντζελες, κάνοντας ένα μίνι διάλειμμα από την περιοδεία του.


Εκεί η Kylie λέγεται πως βρήκε "αποδείξεις" πως ο Travis την απατά και έγινε έξω φρενών. Ο ίδιος πάντα, δηλώνει πως είναι όλα ψέμματα και πως είναι απόλυτα πιστός στην Kylie.


Προφανώς το 2019 δεν έκανε ποδαρικό με το δεξί για τις Kardashians.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!