GOSSIP

Ο Ντάνος ζήτησε συγγνώμη από όλες τις γυναίκες της ζωής του [βίντεο]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, καθώς προωθεί το βιβλίο του που μόλις κυκλοφόρησε και στο οποίο ο ίδιος περιγράφει τη ζωή του: από τα παιδικά του χρόνια μέχρι τη νίκη του στο Survivor και την ενασχόλησή του με την υποκριτική.

Και φυσικά σε αυτό το αυτοβιογραφικό βιβλίο, ένα μεγάλο κεφάλαιο αποτελούν και οι γυναίκες που κατά καιρούς είχε μαζί τους δεσμό και σημάδεψαν τη ζωή του.


Τώρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και όταν κλήθηκε να μιλήσει για αυτό το κεφάλαιο  βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη από όλες τις γυναίκες στη ζωή του και είπε χαρακτηριστικά:


“Το κεφάλαιο με τα κορίτσια το έγραψα πιο ευχάριστα από όλα τα άλλα, εννοώ ότι δεν ήμουν αυτό που θέλω να είμαι σήμερα. Ίσως το έγραψα ως ένα μεγάλο συγγνώμη απέναντι στην οποιαδήποτε κοπέλα είχα συναντήσει. Δεν ήταν 100% συνειδητοποιημένο αυτό που έκανα, νόμιζα ότι εγώ ήμουν και κανένας άλλος, αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Κι έστω μετά από πολλά χρόνια είναι μια δημόσια συγγνώμη μου. Μπορεί να μην πλήγωσα κάποια γυναίκες επίτηδες, αλλά πληγώθηκαν.”, εξομολογήθηκε.

Όσο για τον πρώτο του έρωτα, τόνισε: “Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Αισθάνθηκα πολλά πράγματα για αυτή την κοπέλα και μέσα από μια τέτοια συμπεριφορά πού ακολούθησε από πλευράς της, ήταν πολύ σπουδαίο για μένα. Το λέω χωρίς να θέλω να μειώσω τη δεύτερη μου σχέση που ήταν κάτι εφάμιλλο”.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!