GOSSIP

Ο Bradley Cooper έγινε πάμπλουτος χάρη στο φιλμ "A Star Is Born"

Το φιλμ A Star Is Born, αποτελεί remake γνωστού μιούζικαλ και σηματοδοτεί την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Bradley Cooper, ο οποίος ανέλαβε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο πλάι στην Lady Gaga, η οποία προτάθηκε και για Όσκαρ, αλλά τελικά κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο για το τραγούδι Shallow από την ίδια ταινία.

Και τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν, πως το συγκεκριμένο φιλμ, έκανε τον Bradley πολύ (μα πολύ) πλουσιότερο.


Σύμφωνα με το Forbes, o Bradley, ούτως ή άλλως, είχε μια θέση στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, και έγινε αρχικά διάσημος με την ταινία Hangover, όπου η αμοιβή του ανέρχονταν στα (μόλις) 600.000 δολάρια, αλλά για το sequel του κωμικού φιλμ που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ανέβασε το κασέ του στα 5 εκατομμύρια δολάρια.


Μετά ακολούθησε μια σειρά από ρόλους σε ταινίες που διεκδίκησαν (και κέρδισαν) πολλά βραβεία και Όσκαρ (όπως τα Silver Linings Playbook και το φιλμ American Hustle) και έκτοτε η αμοιβή του εκτοξεύτηκε στα 15 με 20 εκατομμύρια δολάρια ανά ταινία, ενώ τα ετήσια εισοδήματά του άγγιξαν τα 46 εκατομμύρια δολάρια.


Όμως με το A Star Is Born,  ο Bradley μάλλον... χτύπησε φλέβα χρυσού, αφού σύμφωνα με το Forbes, μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακριβώς το ύψος της αμοιβής του σταρ για τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά το φιλμ, μολονότι ήταν μια σχετικά "φτηνή" παραγωγή (για τα δεδομένα του Χόλιγουντ) με αρχικό budget που δεν ξεπερνούσε τα 36 εκατομμύρια δολάρια, κατάφερε να ξεπεράσει τα 425 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις!


Το γεγονός δε, πως μετά την κατάκτηση Όσκαρ η ταινία ξαναβγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες (και με νέα τραγούδια στο soundtrack), σημαίνει πως αυτό το ποσό θα γίνει ακόμα πιο αστρονομικό και δημοσιεύματα εξηγούν πως ο Bradley ως πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης αναμένεται να πάρει τη μερίδα του λέοντος από τα κέρδη της ταινίας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!