GOSSIP

H ατάκα της Khloe Kardashian για την απιστία θυμίζει στίχους του Παντελίδη

Μπορεί η Khloe Kardashian πιθανά να μην έχει ακούσει ποτέ κανένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, αλλά η ατάκα που πέταξε για τις απιστίες του συντρόφου της με την κολλητή φίλη της αδελφής της θυμίζει πολύ τους στίχους "Όσο δέρμα και αν πετάξεις φίδι είσαι δεν θα αλλάξεις".

Η Khloe πήρε την οριστική απόφαση να χωρίσει από τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ Tristan Thompson, αφού ενώ του είχε συγχωρέσει τις απιστίες που αυτός έκανε, το διάστημα που η Khloe  ήταν έγκυος και περίμενε να γεννηθεί η κόρη τους True, τώρα αποκαλύφθηκε πως ο Tristan της ήταν ξανά άπιστος και μάλιστα με την Jordyn Woods, την κολλητή φίλη της Kylie Jenner, της μικρής αδελφής της Khloe, η οποία ζούσε (κυριολεκτικά) μέσα στο σπίτι των Kardashians (έμενε μαζί με την Kylie).


Και δεν ξέρουμε αν η Khloe θέλησε να δείξει την πικρία της για την απιστία του Tristan, ή αν έχει εξοργιστεί επειδή τώρα η Kylie προσπάθησε λίγο να υπερασπιστεί την κολλητή της φίλη Jordyn Woods, πάντως η απατημένη Khloe έγραψε στα social media την ακόλουθη ατάκα: “Νο matter how much a snake sheds skin. It’s still a snake”, που σημαίνει “Δεν έχει σημασία πόσο δέρμα πετάει ένα φίδι. Παραμένει φίδι.” και τη συνόδευε και με ένα emoji με ένα φαρμακερό φιδάκι. Τά' λεγε και ο αείμνηστος Παντέλος Khloe μου!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!