GOSSIP

Τελικά τι συμβαίνει με τους Bradley Cooper και Lady Gaga; Είναι ζευγάρι;

Όσοι είδαν την ταινία A Star Is Born, σίγουρα πρόσεξαν τη δυνατή "χημεία" μεταξύ των πρωταγωνιστών Lady Gaga και Bradley Cooper, αλλά μετά και την live εμφάνιση αυτών των δυο στα Όσκαρ, ξαφνικά όλοι θεωρούν πως οι δυο τους είναι κρυφά ερωτευμένοι και θέλουν να τους δουν μαζί!

H live εμφάνιση στη σκηνή των Όσκαρ, όπου οι δυο τους ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι Shallow (που πήρε και το Όσκαρ), ήταν μια από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές της βραδιάς και το κοινό χειροκρότησε όρθιο τους δυο σταρ.


Μάλιστα αμέσως μετά τα social media γέμισαν μ αναρτήσεις σαν αυτή του ηθοποιού David Spade που ανέβασε μια σκηνή από το ντουέτο των Bradley και Lady Gaga και έγραψε: "Υπάρχει κάποια πιθανότητα αυτοί οι δυο να μην έχουν κάνει σεξ;" και με αυτό το σχόλιο συμφώνησε μέχρι και η πρώην σύντροφος του Bradley Cooper, η ηθοποιός Jennifer Esposito.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is there any chance these 2 aren’t fucking?

A post shared by David Spade (@davidspade) on Feb 24, 2019 at 9:13pm PST


Η ίδια η Lady Gaga απάντησε στις φήμες λέγοντας πως με τον Bradley έχουν έρθει πολύ κοντά και πως είναι ένας πολύ αγαπημένος της φίλος, αλλά δεν κατάφερε να βάλει τέλος στις φήμες.


Και πως νιώθει η σύντροφος του Bradley Cooper και μητέρα της κόρης του, το διάσημο μοντέλο Irina Shayk για όλα αυτά που ακούγονται; 


Σύμφωνα με το Us Weekly η Irina δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη "χημεία" που έχει ο σύντροφός της και η Lady Gaga και πηγή από το φιλικό της περιβάλλον είπε πως "η Irina ξέρει πως και οι δυο είναι καλλιτέχνες και κάνουν τη δουλειά τους".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!