GOSSIP

Ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε συγγνώμη από το Λάνθιμο για κάτι που συνέβη πριν πολλά χρόνια

Ο Σάκης Ρουβάς, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν μέσω social media, το Γιώργο Λάνθιμο για την κατάκτηση του Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου, που έλαβε η Olivia Colman που πρωταγωνιστούσε στην ταινία Η Ευνοούμενη.

Και λίγες ώρες αργότερα, ο Σάκης Ρουβάς, μιλώντας ζωντανά στον αέρα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ζήτησε δημόσια συγγνώμη από το Γιώργο Λάνθιμο, για κάτι που είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα την εποχή που οι δυο τους συνεργάζονταν για τα γυρίσματα μουσικών βιντεοκλίπ, όπως αυτά που είδαμε για τα τραγούδια "Άντεξα" και "Θέλεις ή δε Θέλεις".


Ο Σάκης είπε στον αέρα της εκπομπής :  "Θέλω μέσα από την εκπομπή να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με -2° στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα. Του είπα: «Γιώργο δεν μπορώ άλλο. Αύριο φεύγω ταξίδι». Έπρεπε να πάω για ένα promo για τη Eurovision και γύρω στις 6 το πρωί είχαν πάθει κράμπες τα πόδια μου και δεν άντεχα άλλο. Και μου είπε: «Δεν καταλαβαίνεις ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να δείξεις αυτοθυσία»; Τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη"
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!