GOSSIP

H Kate Middleton είναι ξανά έγκυος;

Έχουν φουντώσει για τα καλά οι φήμες που θέλουν τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να είναι έγκυος και να περιμένει και τέταρτο παιδί.

Μολονότι επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, και το παλάτι δεν έχει κάνει μια επιβεβαίωση ή διάψευση της φήμης, πολλοί είναι πεπεισμένοι πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι έγκυος και πως μέσα στο 2019 θα αποκτήσει και τέταρτο παιδί.


Μάλιστα και τα γραφεία στοιχημάτων έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την πιθανή νέα εγκυμοσύνη της Kate.


Η αλήθεια είναι πως και η Kate και ο πρίγκιπας William έχουν στο παρελθόν δηλώσει πως θα ήθελαν να αποκτήσουν πολλά παιδιά και ήδη έχουν αποκτήσει τρία: τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον μικρό πρίγκιπα Louis που είναι μόλις 1 έτους.

Τώρα κάποιοι εικάζουν πως η Δούκισσα είναι ξανά έγκυος και μάλιστα θεωρούν πως η εγκυμοσύνη δεν είναι τυχαίο πως συμπίπτει με αυτή της Meghan Markle, αφύ θεωρούν πως οι δυο γυναίκες είναι σε άτυπη κόντρα, παρά τις διαψεύσεις που έμμεσα προσπαθεί να κάνει το παλάτι. 


Σύμφωνα δε, με το δημοσίευμα της βρετανικής Express.co.uk. ήδη στα γραφεία στοιχημάτων παίζεται το αν η Kate είναι έγκυος.

Πιο συγκεκριμένα ο Άλεξ Απάτι από το Ladbrokes είπε sτην Express.co.uk: «Πυρετός γεννήσεων ίσως να χτυπήσει τη βασιλική οικογένεια αυτή τη χρονιά».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!