GOSSIP

H Madonna έκανε... ανακωχή με τη πιο διάσημη και μεγάλη αντίζηλο της [εικόνες]

H Madonna αποφάσισε να επιστρέψει στις ΗΠΑ (πλέον η σταρ μένει μόνιμα στην Ευρώπη) και να βρεθεί στο Λος Άντζελες, για τη βραδιά των Όσκαρ.

Μάλιστα η βασίλισσα της ποπ, διοργάνωσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά after parties τη βραδιά των Όσκαρ, όπου βρέθηκαν δεκάδες celebrities.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on Feb 25, 2019 at 1:51pm PST


Ωστόσο η παρουσία που σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη, ήταν αυτή της Lady Gaga.


Η διάσημη τραγουδίστρια, που φέτος κατάφερε να αποσπάσει βραβείο Όσκαρ, για το τραγούδι της Shallow από την ταινία A Star Is  Born (αν και έχασε το Όσκαρ Α Γυναικείου ρόλου για την ίδια ταινία) και μετά τη τελετή βρέθηκε στο πάρτι της Madonna βάζοντας τέλος σε έναν άτυπο πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και χρόνια.


Θυμίζουμε πως η Lady Gaga από την αρχή της καριέρας της συγκρίνονταν με την Madonna με πολλούς να τη θεωρούν τη νέα βασίλισσα της ποπ.


Πάντως τώρα οι δυο σταρ πόζαραν μαζί, αγκαλιασμένες και αγαπημένες και το περιοδικό ΤΙΜΕ έκανε λόγο για μια "ιστορική" στιγμή και μια μεγάλη συμφιλίωση, ενώ την πόζα ανέβασε στο Instagram και η ίδια η Madonna γράφοντας "Μην προκαλείς τα κορίτσια από την Ιταλία" αναφερόμενη στην ιταλική καταγωγή της Gaga (το κανονικό επίθετο της είναι Germanotta ) και τη δική της (το επίθετο της Madonna είναι Ciccone).
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on Feb 25, 2019 at 3:12pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!