GOSSIP

Η Angelina Jolie έκανε μια νέα σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά της

Ενώ όλα δείχνουν πως η νομική διαμάχη της Angelina Jolie και του Brad Pitt οδεύει προς το τέλος της μετά το πολύκροτο διαζύγιο, η χολιγουντιανή σταρ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με 4 από τα 6 παιδιά της.

Θυμίζουμε πως στο επίκεντρο της νομική διαμάχης των δύο χολιγουντιανών σταρ, βρίσκεται το θέμα της κηδεμονίας των 6 παιδιών, εκ των οποίων τα τρία είναι βιολογικά τους παιδιά και τα άλλα 3 τα είχαν υιοθετήσει.


Και από το 2016, όταν η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt και τα 6 παιδιά μένουν μαζί με την σταρ. Αλλά εδώ και μήνες η Jolie είχε φροντίσει να μην εμφανίζεται δημόσια με τα παιδιά της.


Τώρα όμως έκανε μια εξαίρεση και πήγε στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη (MoMA) για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του νοκιμαντέρ Serendipity, της Prune Nourry και η σταρ συνοδεύονταν από τα 4 από τα 6 παιδιά της και όπως θα δείτε έχουν μεγαλώσει πολύ.


Συγκεκριμένα η Jolie είχε μαζί της  τον 17χρονο Maddox και τον 15χρονο Pax, την 14χρονη Zahara και την 12χρονη Shiloh και όλοι μαζί πόζαραν μαζί με την Prune Nourry. Τα μόνα παιδιά του πρώην ζεύγους Pitt - Jolie που απουσίαζαν ήταν τα 10χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!