GOSSIP

H Kylie Jenner έδιωξε από το σπίτι την κολλητή της μετά το σκάνδαλο

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Kylie Jenner, έδιωξε οριστικά από το σπίτι της, την κολλητή φίλη της Jordyn Woods, μετά την αποκάλυψη πως η φίλη της έκανε σεξ με τον Tristan Thompson, τον σύντροφο της Khloe Kardashian.

Η νέα αποκάλυψη της απιστίας του γνωστού μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ και μάλιστα με τη φίλη της αδελφής της, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Khloe, η οποία πήρε την απόφαση να χωρίσει με τον Tristan με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη, την True.


Και το People αναφέρει πως η Kylie, δεν μπορεί να το πιστέψει πως η κολλητή φίλη της Jordyn Woods, πρόδωσε με τέτοιο τρόπο την οικογένειά της, που της είχε δείξει τεράστια εμπιστοσύνη.


Η Jordyn ήταν εδώ και χρόνια η επιστήθια φίλη της Kylie και φίλη της Khloe. Μάλιστα η Kylie είχε φροντίσει η Jordyn να μένει μαζί της στο δικό της σπίτι και την ακολουθούσε παντού, ακόμα και στις διακοπές.
Το δημοσίευμα δε αποκαλύπτει, πως μολονότι και η οικογένεια της Jordyn είναι ευκατάστατη, η οικογένεια Kardashian πλήρωνε όλα τα έξοδα της Jordyn, η οποία εμφανίζονταν και στο ριάλιτι της γνωστής οικογένειας.


Τώρα η Kylie έδιωξε την Jordyn από το σπίτι και έχει κόψει κάθε επαφή μαζί της και σύμφωνα με πηγές δεν μπορεί να το πιστέψει, πως μέχρι και πριν από λίγες μέρες η ίδια είχε καλέσει την Jordyn και όλη την οικογένειά της στο πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Stormi.


Μια άλλη πηγή αναφέρει στο People πως η Jordyn έχει πλέον μετακομίσει στο σπίτι της μαμάς της και πως προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με την Kylie και την Khloe για να τους ζητήσει συγγνώμη και πως έκλαιγε όλη νύχτα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!