GOSSIP

O Πάνος Αργιανίτης μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο [βίντεο]

O Πάνος, ο γνωστός και ως "μάνατζερ ράγκμπι" που οι τηλεθεατές γνώρισαν μέσω του Survivor, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Και αυτό που συγκλόνισε τους πάντες, ήταν η αποκάλυψη του πρώην παίκτη του Survivor, πως έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο, κάτι για το οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια. Μάλιστα αποκάλυψε πως έκανε χημειοθεραπείες πριν μπει στο Survivor και πως ο Σάκης Τανιμανίδης τον είχε στηρίξει πολύ.

Παράλληλα ευχαρίστησε μέσω Instagram την Μελέτη λέγοντας: "Σε ευχαριστώ από καρδιάς που μοιράστηκα μαζί σου την πιο δύσκολη μάχη της ζωής μου"


Ο Πάνος είπε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική του συνέντευξη: "Διαγνώστηκα στα 36 με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη. Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε πολύ χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις, σαν υπέρηχο. Όταν κατεβήκαμε προς τα κάτω και με πίεσε, πόνεσα πάρα πολύ. Με το που διαγνώστηκε όλο αυτό έκανα μέσα σε τρεις μήνες χημειοθεραπείες πολλών χρόνων. Ήμουν 36 χρονών. Εκείνη τη περίοδο δεν σκεφτόμουν εμένα, αλλά τους δικούς μου ανθρώπους. Το ήξεραν μόνο οι γονείς μου και τα αδέρφια μου. Ο καρκίνος είναι σαν ένα μαύρο κουνουπίδι. Την πρώτη φορά που τον είδα μέσα μου… Είναι πολύ δύσκολες στιγμές. Η θεραπεία κρατούσε μία ώρα. Δεν είπα τίποτα για τον καρκίνο γιατί δεν ήθελα να νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους.”

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!