GOSSIP

Η Σπυροπούλου μίλησε για το Survivor και το sms που έστειλε στη Δαλάκα

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων απάντησε στο αν θα επιστρέψει στο Survivor, αποκάλυψε τι μήνυμα έστειλε στην Κατερίνα Δαλάκα και έμμεσα έκανε πρόταση συνεργασίας στον Μουτσινά!

Συγκεκριμένα θέλησε να απαντήσει στις φήμες για το αν θα επιστρέψει στο Survivor και είπε: «Μου είπαν ότι ψάχνεις συμπαρουσιάστρια και είχα δύο προτάσεις, μία για το Survivor, μία για εδώ. Αν με ρωτούσες αν θα πήγαινα θα σου απαντούσα «όχι». Άρα τι να σου απαντήσω στο αν θα ξαναπήγαινα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν θέλω να αναιρώ τον εαυτό μου, οπότε δεν θέλω να πω «όχι» ή «ναι» γιατί η ζωή μας μας διαψεύδει. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν δωρεάν ψυχοθεραπεία, δωρεάν δίαιτα, μαύρισμα τροπικό. Με έβλεπες τον πρώτο μήνα και τον τελευταίο αγνώριστη. Το επίπεδο το περσινό ήταν μεν υψηλό, αλλά δεν ήταν το άπιαστο. Το φετινό νομίζω ότι αν πάω θα γελάμε περισσότερο. Εγώ δεν είχα ποτέ με τον ΣΚΑΪ συμβόλαιο. Είχα με την Acun Media. Το πάω με το project. Είχαμε το Survivor. Είχαμε το My Style Rocks 2, μετά δεν ξέρω. Έχεις να μου κάνεις κάποια πρόταση; Αν είμαι ελεύθερη εννοείς; Εντάξει, τα συμβόλαια για αυτό έχουν φτιαχτεί, για να σπάνε. Σίγουρα υπάρχει μια ωραία συνταγή σε κάποια πράγματα, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή χρησιμοποιήθηκε πέρυσι, ότι θα έχει επιτυχία και φέτος"

Και με χιούμορ πρόσθεσε πως έστειλε ένα sms στην πρώην συμπαίκτριά της Κατερίνα Δαλάκα, που τώρα επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και είπε: "Στην Κατερίνα Δαλάκα έστειλα μήνυμα και της είπα: «Φάε όσο μπορείς!»"

Παράλληλα μίλησε και για το My Style Rocks λέγοντας πόσο της άρεσε αυτή η δουλειά: "Στο My Style Rocks είχαμε μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία, από τις ωραιότερες της ζωής μου, σε όλα τα επίπεδα και το αποτέλεσμα νομίζω το έδειξε. Ήταν εξαιρετική δουλειά, η παραγωγή μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν επαγγελματίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί τους. Θα ήθελα να το ξανακάνω αν με ρωτάς. Το δηλώνω γιατί έχω δει υποψηφιότητες πολλές. Νομίζω ότι μου βγήκε ωραίο το project αυτό γιατί έχω πλάκα και δεν νομίζω να το είχα δείξει".

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε και για μία φωτογραφία της που είχε δει το φως τη δημοσιότητας: "Παίξατε μια φωτογραφία πριν και μετά. Ίδια είμαι. Άλλη γωνία. Επειδή έχω ερωτηθεί για αυτή τη φωτογραφία, είναι το 2007, είναι πάνω από 10 χρόνια".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!