GOSSIP

Τι θα απογίνει η διάσημη γάτα του Karl Lagerfeld;

H είδηση του θανάτου του διάσημου σχεδιαστή Karl Lagerfeld σκόρπισε τη θλίψη στον κόσμο της μόδας, και κάποιοι αναρωτιούνται τί θα απογίνει η αγαπημένη του γάτα: η διαβόητη Choupette.

H όμορφη λευκή γάτα Βιρμανίας, είναι 7 χρονών και ήταν το αγαπημένο κατοικίδιο του Lagerfeld και ο ίδιος την είχε αποκαλέσει "μούσα" του και "παιδί" του, ενώ είχε ποζάρει μαζί της σε εξώφυλλα περιοδικών. 


Παράλληλα η γάτα του Karl, έχει αποκτήσει τη δική της fashion σειρά και σειρά καλλυντικών και έχει και τα δικά της social media, στα οποία αποκαλούσε πάντα τον Karl "μπαμπά" και μοιράζονταν με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της, στιγμιότυπα της χλιδάτης ζωής της.


Και μέσω του δικού της site η γάτα είπε το δικό της αντίο στον Karl:

 "Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνω ότι ο μπαμπάς μου Karl Lagerfeld πέθανε στις 19 Φεβρουαρίου 2019. Ήταν ένα αληθινό πρότυπο που άγγιξε τις καρδιές όλων όσων συναναστρέφονταν μαζί του, ειδικά εμένα. Θα ζήσει για πάντα στην ραγισμένη μου καρδιά και στις καρδιές όλων των φαν του σε όλο τον κόσμο. Θα είμαι  αιώνια ευγνώμων για τη ζωή και την αγάπη που μου έδωσε από όταν με υιοθέτησε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έχουμε μοιραστεί μαζί ταξιδεύοντας, εξερευνώντας και δημιουργώντας. Η μνήμη του πατέρα μου Karl Lagerfeld θα ζει για πάντα μέσα από το έργο του και ίσως να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτή την μεγαλοφυΐα που τώρα βρίσκεται στον ουρανό δίπλα στην μαμά Coco Chanel"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on Jan 26, 2019 at 8:51pm PST


Όμως αρκετοί αναρωτιούνται τι θα απογίνει η γάτα τώρα που ο Karl πέθανε.


Ο διάσημος μόδιστρος πριν το θάνατό του είχε πει πως θέλει να αποτεφρωθεί και οι στάχτες του να σκορπιστούν στη θάλασσα μαζί με τις στάχτες της γάτας του, αν αυτή έχει φύγει από τη ζωή πριν από αυτόν.
Αλλά η γάτα έζησε περισσότερο από το αφεντικό της και κάποιοι εκτιμούν πως πιθανά θα γίνει ένα από τα πλουσιότερα κατοικίδια στον κόσμο, αφού ήδη έχει "δική" της περιουσία (περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια) από τα προϊόντα Choupette, που είχε λανσάρει ο Karl στην αγορά (από κεριά μέχρι fashion σειρά για κατοικίδια και φυσικά τα καλλυντικά της), αλλά και από τα social media.


Όμως λέγεται πως η Choupette πιθανά θα κληρονομήσει τη μερίδα του λέοντος από την περιουσία του Karl που εκτιμάται πως ξεπερνά τα 277 εκατομμύρια δολάρια.


Ο ίδιος ο Karl σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Vanity Fair είχε πει για το τι θα απογίνει η Choupette μετά το θάνατό του και αν θα τον κληρονομήσει: "Η Choupette είναι ένα πλούσιο κορίτσι. Έχει τη δική της μικρή περιουσία. Αν κάτι μου συμβεί, όποιος θα τη φροντίζει σίγουρα δεν θα ζει στη φτώχεια". 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!