GOSSIP

"Better Love" είναι το τίτλος του τραγουδιού της Ελλάδας στη φετινή Eurovision

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ πως φέτος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του Τελ Αβίβ, η Κατερίνα Ντούσκα, η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε τώρα και τον τίτλο του τραγουδιού.

«Βetter love» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Κατερίνα Ντούσκα.  Η ερμηνεύτρια που επέλεξε η ομάδα της ΕΡΤ για να διαγωνισθεί στον διαγωνισμό αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Βρετανία και τελειοποιεί το τραγούδι με τους συνεργάτες της.

Το «Better love» πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, καθώς στις 25 θα γυριστεί το video clip. Όλα πρέπει να είναι έτοιμα στις 7 Μαρτίου όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση τραγουδιού και βίντεο κλιπ στην συνέντευξη τύπου για την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τραγούδι θα κινηθεί σε indie pop ήχο και θα είναι τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε στείλει στον διαγωνισμό μέχρι σήμερα. Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει και ένα όργανο που θα χρησιμοποιηθεί στην ενορχήστρωση και δεν ακούγεται συχνά στη Eurovision.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming soon... #betterlove

A post shared by Katerine Duska (@katerineduska) on Feb 18, 2019 at 1:49am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!