GOSSIP

Νέες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν για τις συνθήκες θανάτου της Νίκης Λειβαδάρη

Ο αιφνίδιος θάνατος της 33χρονης ηθοποιού  Νίκης Λειβαδάρη, συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Νίκη έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου μετά από καρδιακό επεισόδιο. Ήταν μόλις 33 ετών.

Την τραγική είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. «Ακόμα μια συνάδελφος έφυγε ξαφνικά.. Και πολύ νέα… Η Νίκη Λειβαδάρη. Καλό ταξίδι», έγραψε. 

Και τώρα ένας καλός φίλος και συνάδελφος της ηθοποιού, ο Φώτης Σπύρος μίλησε στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου και αποκάλυψε πως η άτυχη καλλιτέχνιδα μεταφέρθηκε με έντονους πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

«Όπως έμαθα το Σάββατο το βράδυ πήγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεψύχησε. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα κορίτσι με χαμόγελο στα χείλη. Καλό παιδί, καλή ηθοποιός, άψογος συνεργάτης. Κουράγιο στην οικογένειά της…», είπε, μεταξύ άλλων, ο Φώτης Σπύρος.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε ανταλλάξει μηνύματα με την Νίκη Λειβαδάρη το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να συναντηθούν την Κυριακή. «Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι "αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω". Την επομένη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε "έφυγε"... Δεν μπορώ να το πιστέψω» συμπλήρωσε ο Φώτης Σπύρου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!