GOSSIP

H Meghan Markle απέκτησε το δικό της λουλούδι που φέρει το όνομά της [εικόνα]

Λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά, η Δούκισσα του Σάσεξ απέκτησε το δικό της λουλούδι, που έχει το όνομά της και είναι πανέμορφο.

Το Royal Horticultural Society (Βαισιλική Κηπουρική Κοινότητα) της Βρετανίας, θέλησε να τιμήσει την Meghan Markle με το να χαρίσει το όνομά της σε ένα όμορφο λουλούδι

Το λουλούδι είναι ένας κληματιτής (ή κλιματίς), και λέγεται clematis Meghan, και όπως αναφέρει το Royal Horticultural Society, είναι ένα φυτό, ιδανικό για μεγάλες γλάστρες και φράχτες (είναι αναρριχώμενο) με εντυπωσιακά μωβ - ματζέντα άνθη.


Το λουλούδι της Meghan, ανθίζει δυο φορές το χρόνο, με την μεγάλη ανθοφορία να είναι στα τέλη της άνοιξης και τις αρχές του καλοκαιριού, δηλαδή την ίδια εποχή που έγινε ο πριγκιπικός γάμος των Meghan & Harry, ενώ ανθίζει ξανά το φθινόπωρο.


Βέβαια η Meghan δεν είναι η μόνη γαλαζοαίματη με δικό της λουλούδι, αφού η ίδια κοινότητα έχει "βαφτίσει" λουλούδια με τα ονόματα και άλλων μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ενώ ειδικά η βασίλισσα Ελισάβετ έχει δώσει το όνομά της σε ένα ροζ τριαντάφυλλο. Πάντως τα ονόματα δύο άλλων διάσημων γυναικών του βρετανικού παλατιού: της Kate Middleton και της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα έχουν επίσης δοθεί σε λουλούδια κλιματίτες μόνο που της Νταϊάνα είναι ροζ (ενώ η ίδια κοινότητα έχει δώσε το όνομα της Νταϊάνα και σε μια λευκή - ροζ ντάλια) και της Kate είναι λευκό και μωβ, ενώ κλιματήτης  είναι και το λουλούδι που πήρε το όνομα του μικρού πρίγκιπα Louis.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!