GOSSIP

O Shawn Mendes ποζάρει με εσώρουχα και οι φαν του τρελάθηκαν [εικόνες]

Ο καναδική καταγωγής τραγουδιστής, που γνωρίζει ξανά τεράστια επιτυχία με τη νέα του συνεργασία με τη Miley Cyrus, στα 20 του χρόνια θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και έχει κλέψει πολλές κοριτσίστικες καρδιές.

Ο Shawn έχει ήδη κερδίσει στο παρελθόν μια θέση στη λίστα του περιοδικού Time με τους εφήβους με τη μεγαλύτερη "επιρροή" στα social media στον πλανήτη, και τώρα ο νεαρός τραγουδιστής και συνθέτης κατάφερε πραγματικά να τρελάνει τους πάνω από 40 εκατομμύρια followers του στο Instagram όταν ανέβασε τις νέες του πόζες για καμπάνια γνωστού Οίκου μόδας.


Ο 20χρονος, που έχει ήδη εργαστεί ως μοντέλο, ακολουθεί τα βήματα άλλων pop stars όπως ο Justin Bieber και ο Mark Whalberg και ποζάρει στη νέα καμπάνια με τα εσώρουχα του Calvin Klein.


Και οι πόζες του με... μποξεράκια, προκάλεσαν παροξυσμό στις αναρίθμητες φαν του, ενώ μεταξύ αυτών που ενθουσιάστηκαν με το όλο θέαμα, ήταν και πολλές celebrities όπως η Jennifer Lopez, που σχολίασαν στα social media τη νέα φωτογράφηση του Shawn.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on Feb 16, 2019 at 10:46pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!