GOSSIP

Μεγάλη γκάφα έκανε η Lady Gaga όταν χτύπησε νέο τατουάζ [εικόνες]

Μετά την Ariana Grande, μια ακόμη διάσημη τραγουδίστρια έκανε μεγάλη γκάφα όταν χτύπησε το νέο της τατουάζ και δικαιολόγησε την γκάφα της με το να παραδεχτεί πως όταν χτύπησε το τατουάζ ήταν μεθυσμένη.

Η Lady Gaga θέλησε να γιορτάσει την τεράστια επιτυχία που σημειώνει με το φιλμ A Star Is Born, αφού τόσο ο ρόλος της στη ταινία, όσο και το τραγούδι του soundtrack της χάρισαν πολλά βραβεία και υποψηφιότητα για Όσκαρ.


Έτσι χτύπησε ένα νέο μεγάλο τατουάζ στην πλάτη της  εμπνευσμένο από το φιλμ, αλλά και ένα τατουάζ στο χέρι της με τέσσερις νότες (σολ και λα από δυο φορές) που συμβολίζουν το GAGA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Feb 14, 2019 at 11:30am PST


Μόνο που αντί για πεντάγραμμο, η Gaga χτύοησε τατουάζ με μόνο 4 γραμμές και φυσικά αυτό αμέσως το πρόσεξαν οι φαν της που έκαναν μεγάλη πλάκα με τη γκάφα της.


Η ίδια ωστόσο αφού το διόρθωσε (απλά πρόσθεσε μια γραμμή) είπε πως είχε πιει πολλές τεκίλες και έγραψε: "Tι μεθυσμένη μουσική κρίση. Σπούδασα μουσική θεωρία... Αυτό συμβαίνει όταν πίνεις και κάνεις τατουάζ", έγραψε η τραγουδίστρια. Ευτυχώς το ατύχημα ήταν εύκολο να διορθωθεί. H Gaga δημοσίευσε το τατουάζ με την νέα γραμμή στο πεντάγραμμο κι έγραψε "Η μουσική κρίση αποφεύχθηκε. Οι τεκίλες έκαναν την καημένη την πέμπτη γραμμή του πενταγράμμου να ξεχαστεί. αυτό είναι το σωστό".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Feb 14, 2019 at 12:34pm PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Feb 14, 2019 at 12:47pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!