GOSSIP

Με πικρία τελειώνει ο Κώστας Βουτσάς τη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση

Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε πως δεν θα συνεργάζεται πια με τη Μιμή Ντενίση και πως ήδη έχει βρει νέα θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχει και δεν έκρυψε την πικρία του για το άδοξο τέλος αυτής της συνεργασίας.

Ο Κώστας Βουτσάς είχε ανακοινωθεί πως θα συμμετείχε στη συνέχεια της παράστασης "Σμύρνη μου Αγαπημένη" της Μιμής Ντενίση, που είσε σημειώσει τεράστια επιτυχία. 


Ωστόσο ο Κώστας Βουτσάς τώρα δήλωσε πως δεν θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και μίλησε για ένα... εξευτελιστικό ποσό που του πρότειναν ως αμοιβή.


Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή είπε: "Τα χρήματα που μου πρότειναν για τη συνέχεια της Σμύρνης, ήταν χρήματα που θα έπρεπε να πάρω στην αρχή της καριέρας μου. Ήταν το 1/3 της αμοιβής που έπαιρνα για την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Θεώρησα εξευτελιστικό το ποσό και είπα αντίο. Προφανώς θέλησαν να κάνουν οικονομία στα χρήματα των ηθοποιών. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τη Μιμή μου, γιατί τη Μιμή Ντενίση την παραδέχομαι ως μεγάλο ταλέντο σε ό,τι κάνει στο θέατρο. Έχω ήδη κλείσει άλλη δουλειά στο θέατρο Λαμπέτη". 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!