GOSSIP

Και η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη Eurovision στο Ισραήλ ;

Πολλοί θεωρούν πως η Ελένη Φουρέιρα άδικα έχασε πέρυσι την πρωτιά στη Eurovision, αν και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Κύπρο και η Ελένη έκτοτε έχει δει την καριέρα της να απογειώνεται. 

Και τώρα μάθαμε πως ακόμα και οι Ισραηλινοί εκτιμούν την αξία της Ελένης και της έκαναν πρόταση για να εμφανιστεί στο διαγωνισμό Eurovision 2019 που θα γίνει στο Τελ Αβίβ. Έτσι εκτός από τη Madonna που μάθαμε πως πιθανά θα εμφανιστεί στη σκηνή του διαγωνισμού, οι Ισραηλινοί έχουν και άλλα μεγάλα πλάνα και κάποια περιλαμβάνουν και την Ελένη.


Μάλιστα κάποιοι τονίζουν πως ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει αντίστοιχη πρόταση σε κάποιον καλλιτέχνη που δεν ήταν νικητής του διαγωνισμού.


Την αποκάλυψη για τα σχέδια των Ισραηλινών διοργανωτών του φετινού διαγωνισμού, έκανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας: «Ποια είναι η Βασίλισσα της Ευρώπης; Ποια είναι η πραγματική νικήτρια της Eurovision; Σας είχα πει εδώ και πολύ καιρό πως αυτά που θα συμβούν με την Ελένη Φουρέιρα, δεν θα τα πιστεύει ούτε η ίδια. Είχα την πληροφορία από την τηλεόραση του Ισραήλ και τώρα που ήρθε η πρόταση μπορώ να σας το ανακοινώσω και επίσημα.  Δεν έχουμε δει στη σκηνή κάποιον που δεν είναι νικητής. Θα δούμε όμως την Ελένη Φουρέιρα. Μαθαίνω πως της έγινε πρόταση από τους διοργανωτές της φετινής Eurovision, να πάει στον Μάιο στο Ισραήλ, καθώς θέλουν να κάνουν ένα αφιέρωμα για τα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία. Έχει απαντήσει ήδη ναι, η Ντάνα Ιντερνάσιοναλ.  Δεν έχει ξανά τύχει να ζητούν τον δεύτερη και όχι τον πρώτο, μέσα στο γήπεδο τους κιόλας. Δεν έχει ξαναγίνει. Είναι σε φάση διαπραγματεύσεων».



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!