GOSSIP

Σοκάρουν όσα αποκαλύπτει πρώην καμαριέρα στο σπίτι του Michael Jackson

Έχουν περάσει 10 χρόνια από το θάνατο του θρυλικού pop star Michael Jackson, αλλά ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι φήμες πως υπήρξε παιδόφιλος.

Τώρα νέο δημοσίευμα της Daily Mail επαναφέρει στο προσκήνιο τα όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί για περίεργες σχέσεις που είχε ο αείμνηστος σταρ με ανήλικα παιδιά.
Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα μια γυναίκα που εργάστηκε ως καμαριέρα στη Neverland ακούγονται πράγματα που σοκάρουν.

Η Adrian McManus εργάστηκε επί τέσσερα χρόνια στο ράντσο του Jackson την επονομαζόμενη Neverland, έχοντας την καθημερινή ευθύνη της καθαριότητας του δωματίου του ποπ σταρ.

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος», είπε 56χρονη γυναίκα μιλώντας στην Daily Mail, και προχωρώντας σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που εστιάζει στις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον ποπ σταρ ενώ ήταν ακόμη αγόρια, η 56χρονη πρώην υπηρέτρια του Michael Jackson αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να παρουσιάσει ορισμένα στοιχεία που «καίνε» τον βασιλιά της ποπ.

Για την ίδια ο Michael Jackson ήταν ένας παιδόφιλος που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά «δεκάδες παιδιά», καταγράφοντας σε βίντεο τις αρρωστημένες επαφές του και διατηρώντας ένα μυστικό αρχείο με το πορνογραφικό υλικό.

Μιλώντας στην Daily Mail, η πρώην καθαρίστρια του ποπ σταρ εξήγησε πως, τον καιρό που εργαζόταν στο ράντσο, έβλεπε καθημερινά νεαρά αγόρια να «περνάνε» από την κρεβατοκάμαρα του τραγουδιστή.

Όταν η ίδια έμπαινε αργότερα στο δωμάτιο να το καθαρίσει, ερχόταν αντιμέτωπη με «ευρήματα» που έδειχναν τι είχε προηγηθεί εκεί. Όπως εξομολογείται είχε βρει πολλές φορές τα εσώρουχα του Michael Jackson και μικρών αγοριών από το τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ έβλεπε επανειλημμένα παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο σπίτι. 

Μάλιστα, όπως λέει, είχε δει με τα μάτια της τον ποπ σταρ να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια, ενώ εντύπωση της είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα σε πολλά συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη και άλλα περίεργα αντικείμενα, όπως βιβλία για τον αυνανισμό.

Η Adrian McManus πιστεύει ότι ο τραγουδιστής, κατέγραφε τις προσωπικές του στιγμές με τα ανήλικα θύματά του. Η ίδια, ισχυρίζεται ότι είχε δει το μυστικό αρχείο των βιντεοκασετών, που αργότερα ο Τζάκσον έκρυψε σε μια αίθουσα προβολής, μακριά από τη Neverland, όπως λέει στη συνέντευξή της, αφού το περιεχόμενό του θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή.

Τέλος εξηγεί στην ίδια συνέντευξη, ότι ο πρώην εργοδότης της είχε μανία με τις κάμερες και το σπίτι ήταν γεμάτο από φορτισμένες μπαταρίες, ώστε μια κάμερα να είναι πάντα διαθέσιμη, αν χρειαζόταν να καταγράψει κάτι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!