GOSSIP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσε την κυκλοφορία του βιβλίου του

Το τηλεοπτικό κοινό τον έμαθε αρχικά μέσα από το Survivor και ο "Ντάνος" ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου Survivor και απέκτησε μεγάλη φήμη και δημοσιότητα.

Έκτοτε ο Γιώργος Αγγελόπουλος δοκίμασε τις δυνάμεις του στην υποκριτική πρωταγωνιστώντας σε τηλεοπτική σειρά και τώρα δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στην συγγραφή βιβλίων, αφού είναι έτοιμο το πρώτο του βιβλίο.

Μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του πως το βιβλίο του σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγο
ρά και συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσε πως το βιβλίο του θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την αυτοβιογραφία του, στην οποία αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για όσα βίωσε, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τα μαθήματα που πήρε στο μέχρι τώρα ταξίδι του. 

«Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on Feb 7, 2019 at 7:32am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!