GOSSIP

Justin & Hailey Bieber δηλώνουν πως δεν έκαναν ποτέ σεξ πριν το γάμο τους

Για πρώτη φορά μετά το γάμο τους, που αρχικά έμεινε κρυφός από όλους, ο διάσημος τραγουδιστής και το πασίγνωστο μοντέλο ποζάρουν ως κύριος και κυρία Bieber στο εξώφυλλο της Vogue και αποκαλύπτουν πολλά για τη σχέση τους και το γάμο τους.

O Justin Bieber και η Hailey Baldwin πόζαραν στον φακό της διάσημης φωτoγράφου  Annie Leibovitz και παράλληλα μίλησαν για τη σχέση τους που ξεκίνησε το 2003, σταμάτησε και ξαναξεκίνησε μετά από χρόνια, με την πρόταση γάμου να έρχεται σχεδόν αμέσως και το γάμο στα κρυφά να γίνεται λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα.


Ο Justin είπε πως όταν ξαναείδε την Hailey τον περασμένο Ιούνιο, τότε θυμήθηκε πόσο την αγαπούσε και είπε πως είχε ξεχάσει πόσο σημαντική ήταν στη ζωή του και ορκίστηκε πως δεν θα τη χάσει ποτέ ξανά.


Βέβαια η δήλωση που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, είναι η αποκάλυψη πως ο Justin και η Hailey συμφώνησαν να μην κάνουν σεξ πριν το γάμο.


Ο Justin μάλιστα είπε πως το καλοκαίρι του 2018 ήδη είχε κάνει αποχή από το σεξ για ένα χρόνο (πιθανά το διάστημα που είχε δεσμό με την Selena Gomez) και πως λόγω των θρησκευτικών του αντιλήψεων δεν ήθελε να κάνουν σεξ με την Hailey πριν παντρευτούν και ομολόγησε πως, εν μέρει, αυτός ήταν και ο λόγος που παντρεύτηκαν τόσο γρήγορα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!