GOSSIP

O Γιώργος Μαζωνάκης φόρεσε φούστα και προκάλεσε χαμό στο Instagram [εικόνα]

O διάσημος τραγουδιστής Γιώργς Μαζωνάκης, εδώ και χρόνια έχει αποδείξει πως έχει μια ιδιαίτερα στενή σχέση με τον κόσμο της μόδας και ο ίδιος συχνά τολμά να κάνει εκκεντρικά ντυσίματα, τα οποία όμως μπορεί και να υποστηρίξει το προσωπικό του στυλ.

Θυμίζουμε πως ο Μαζώ και στο παρελθόν έχει φορέσει φούστα τόσο σε δημόσια εφμάνισή του σε εκδήλωση στην Κύπρο, όσο και επί σκηνής σε κέντρο στο οποίο τραγουδούσε και κάθε φορά που το έκανε, προκαλούσε πολλά σχόλια.


Πρόσφατα δε, το πολύχρωμο κοστούμι που φόρεσε στο τηλεοπτικό σόου στο οποίο είναι φέτος κριτής, επίσης προκάλεσε πολλά σχόλια.


Τώρα, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε να ξαναφορέσει φούστα. Συγκεκριμένα φόρεσε μια μαύρη φούστα, που τη συνδύασε με ασπρόμαυρο T shirt, λευκές αθλητικές κάλτσες και ασπρόμαυρα - καρό sneakers και ανέβασε την πόζα του  στο Instagram γράφοντας απλά τη λέξη "Ακούω" αφού προφανώς περιμένει και πάλι τα σχόλια να πέσουν βροχή.


Και έτσι έγινε, με πολλούς από τους εκατοντάδες χιλιάδες followers του, να τον αποκαλούν fashion icon και άλλους να... κράζουν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!