GOSSIP

Τελικά από τι ξεκίνησε η "βασιλική κόντρα" των δύο διάσημων ζευγαριών;

Τους τελευταίους μήνες, και παρά τις επίμονες προσπάθειες του Παλατιού να σταματήσουν οι φήμες, διαρκώς ακούγεται το σενάριο, πως τα δύο διάσημα ζευγάρια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας: ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, έχουν έρθει σε ρήξη και οι σχέσεις τους πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Και μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί πως η κόντρα είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην Kate Middleton και την Meghan Markle, αλλά το τελευταίο καιρό, ακούγεται ολοένα και πιο συχνά, πως η κόντρα των δύο ζευγαριών δεν έχει προκληθεί εξαιτίας κάποιας διαφωνίας που έχουν οι δύο Δούκισσες, αλλά επειδή έχουν τσακωθεί τα δύο αδέλφια: ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William.


Και τώρα ένα νέο ντοκιμαντέρ, έρχεται να ενισχύσει αυτό το σενάριο. Το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο " Kate v. Meghan: Princesses at War?" που προβλήθηκε πρόσφατα από το αμερικανικό δίκτυο TLC, ισχυρίζεται πως οι δυο πρίγκιπες έχουν χαλάσει τις μεταξύ τους σχέσεις, μετά από μια συμβουλή που έδωσε ο William στον Harry, λίγο πριν το γάμο του.


Στο νέο ντοκιμαντέρ, μίλησαν δέκα royal experts, που εδώ και χρόνια ασχολούνται με τα όσα συμβαίνουν στο βρετανικό παλάτι και αυτοί υποστήριξαν πως ο William είχε πει στον Harry, πως ανησυχεί πως η σχέση του με την Meghan ίσως προχωρά υπερβολικά γρήγορα.


Θυμίζουμε πως πάντα ο William, ως μεγάλος αδελφός και διάδοχος στο θρόνο, είχε το ρόλο του "σοβαρού" και πιο "συνετού" αδελφού, σε σύγκριση με το Harry, που ήταν πάντα πιο... ατίθασος και πράγματι δεν είναι διόλου απίθανο ο William να είχε κάποιες δεύτερες σκέψεις για τη σχέση του αδελφού του με μια Αμερικανίδα ηθοποιό.


Και οι royal experts αναφέρουν πως αυτή τη συμβουλή του William, ο Harry την εξέλαβε ως προσβολή προς την Meghan και θεώρησε πως ο αδελφός του δεν εγκρίνει το γάμο του και έτσι ξεκίνησαν όλα.


Οι royal experts τονίζουν πως ο Harry είναι ιδιαίτερα υπερπροστατευτικός με την Meghan και δεν επιτρέπει σε κανένα να μιλά άσχημα εις βάρος της.


Επίσης θυμίζουν πως πριν ο Harry αρραβωνιαστεί την Meghan, ο νεαρός πρίγκιπας περνούσε άπλετο χρόνο με τον αδελφό του και την Kate Middleton και τα ανίψια του, κάτι που σταμάτησε όταν επισημοποιήθηκε η σχέση του Harry με την Meghan.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!