GOSSIP

H βασίλισσα έκανε ένα ανεκτίμητο δώρο στους Meghan & Harry για το νέο τους σπίτι

Όπως είναι γνωστό ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, περιμένουν σύντομα να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή στη ζωή τους, που θα γίνει αυτό το διάστημα, αφού το διάσημο ζευγάρι μετακομίζει σε νέο σπίτι.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζουν πυρετωδώς τη νέα τους κατοικία στο Frogmore House, και φυσικά ετοιμάζουν ένα παιδικό δωμάτιο και ένα playroom, αλλά και μια πτέρυγα - δωμάτιο όπου θα διαμένει η Doria Ragland,  η μαμά της Meghan, η οποία μετακομίζει μόνιμα στην Αγγλία, για να είναι πλάι στη κόρη της μετά τη γέννηση του παιδιού της.


Και τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το πιο γενναιόδωρο και ανεκτίμητης αξίας, δώρο για το νέο σπίτι του ζευγαριού, το έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ.


Συγκεκριμένα γράφεται πως η βασίλισσα ετοίμασε μια λίστα με πίνακες από την προσωπική της συλλογή με έργα τέχνης (που περιλαμβάνει από ανεκτίμητης αξίας έργα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και του Μιχαήλ Άγγελου, μέχρι έργα σύγχρονων εικαστικών) ώστε το ζευγάρι να διαλέξει ποια θέλει να επιλέξει για να κοσμήσουν τους τοίχους της νέας του κατοικίας.


Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα κάνει ένα τόσο μεγάλο δώρο σε κάποιο από τα εγγόνια της, αφού το ίδιο είχε κάνει πριν λίγα χρόνια και για το διαμέρισμα των Kate Middleton και πρίγκιπα William που δημιουργήθηκε στο Παλάτι του Κένσινγκτον, αλλά και για το Anmer Hall, την εξοχική κατοικία των Kate & William.


Να σημειωθεί πως η βασιλική συλλογή έργων τέχνης, είναι μια από τις πλουσιότερες και σπουδαιότερες στον κόσμο και λέγεται πως περιλαμβάνει περισσότερα από ένα εκατομμύριο γλυπτά, πίνακες και άλλα έργα τέχνης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!