GOSSIP

Super Bowl: Πολλοί απογοητεύτηκαν με την εμφάνιση των Maroon 5 [βίντεο]

Χθες έγινε ο μεγάλος τελικός του Αμερικανικού ποδοσφαίρου, το γνωστό Super Bowl και το σόου που στήθηκε για το Ημίχρονο, φέτος δεν κατάφερε να αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο τηλεοπτικό event, το παρακολουθούν πάνω από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ και άλλες χώρες και είναι γνωστό πως τα διαφημιστικά σποτ που προβάλλονται κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι τα πιο ακριβά στον κόσμο, αφού για λίγα δευτερόλεπτα διαφήμισης, το κόστος ανέρχεται σε μερικά εκατομμύρια δολάρια.


Οι δε καλλιτέχνες που αναλαμβάνουν να ψυχαγωγήσουν το κοινό στο Ημίχρονο, δεν αμείβονται, αφού θεωρείται μεγάλη τιμή να εμφανιστούν στο Super Bowl και η προβολή που εξασφαλίζουν είναι τεράστια.
Φέτος, μετά την άρνηση καλλιτεχνών όπως η Cardi B και η Rihanna, να εμφανιστούν στο Super Bowl (λόγω της στήριξής της στη διαμαρτυρία που ξεκίνησε ο παίκτης Colin Kaepernick, που γονάτισε την ώρα του Εθνικού Ύμνου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους θανάτους Αφροαμερικανών από αστυνομικούς) τελικά το σόου ανέλαβαν οι Maroon 5,αλλά και ο ράπερ Travis Scott (ο σύντροφος της Kylie Jenner) και ο ράπερ  Big Boi.


Όμως τόσο η μάλλον αποτυχημένη προσπάθεια του Adam Levine (ο γνωστός front man των Maroon 5) να χορέψει πλάι στον Travis, όσο και το γεγονός πως πριν την εμφάνιση του Travis ακούστηκε μουσική από το καρτούν Μπομπ Σφουγγαράκης, προκάλεσαν βροχή από χλευαστικά σχόλια στο Διαδίκτυο και τα social media ήδη λένε πως αυτό το σόου ήταν ένα από τα πιο αποτυχημένα στην ιστορία του θεσμού.

Δείτε όλο το σόου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!