GOSSIP

Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε την αμοιβή του ως ηθοποιός

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί υπέρογκα ποσά που διάφοροι celebrities ισχυρίζονται πως παίρνουν ως αμοιβή για τις εμφανίσεις τους στη τηλεόραση και ενίοτε ακούγονται και παράπονα από ηθοποιούς πως οι αμοιβές τους είναι πολύ χαμηλές ή πως έχασαν τα λεφτά τους από κάποια τηλεοπτική συνεργασία. Σπάνια όμως κάποιος ηθοποιός αποκαλύπτει ακριβώς πόσα χρήματα παίρνει.

Και όμως ο Απόστολος Γκλέτσος, που εκτός από ηθοποιός είναι και Δήμαρχος, αποκάλυψε ακριβώς πόσα χρήματα εισπράττει για να παίξει στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά Τατουάζ.

Μιλώντας στην Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε αφενός για τις απολαβές της χρυσής εποχής της τηλεόρασης αλλά και για το σήμερα, για τα χρήματα που παίρνει από την επιστροφή του στην ηθοποιία και τη συμμετοχή του σε τηλεοπτική σειρά. Μάλιστα ο ίδιος έχει κάνει γνωστό πως η αμοιβή του από το συγκεκριμένο σίριλα πηγαίνει απευθείας σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα. 

«Όταν έπαιρνα εκείνα τα λεφτά, τα οποία ντρέπομαι να πω, με φόβισε. Τώρα πεινάει το σύστημα. Βλέπω φίλους και συναδέλφους που έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και δουλεύουν για το τίποτα. Τώρα τα λεφτά, μπορεί να μην τα παίρνω, αλλά ξέρω πόσα είναι, είναι για γέλια. Να δουλεύεις σε καθημερινό και να παίρνεις 1000 ευρώ το μήνα. Όταν λέμε να δουλεύεις, να κάνεις… κουπί γιατί το καθημερινό δεν βγαίνει έτσι, είναι κουπί και να παίρνεις 1000 ευρώ το μήνα. Κάποτε αυτά ήταν για να πάω να πω μια ατάκα», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!