GOSSIP

Η Μπακοδήμου αποκάλυψε μια απάτη με θύμα τον... σκύλο της [βίντεο]

Πολλοί επιτήδειοι κατά καιρούς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη φήμη διάφορων celebrities και στήνουν απάτες και τώρα αποκαλύφθηκε πως κάποιοι έστησαν μια απάτη με θύμα τον Μικέ... το σκυλάκι της Μαρίας Μπακοδήμου.

Ο Μικές συνοδεύει τη Μαρία Μπακοδήμου σε κάθε της βήμα, έχει κάνει αναρίθμητες εμφανίσεις μαζί της σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ το τελευταίο καιρό έχει γίνει ξανά.. η ζωντανή μασκότ στο σπίτι της αγάπης του Power of Love.


Και η Μαρία Μπακοδήμου ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για τον Μικέ και συχνά ανεβάζει κοινές τους πόζες στα social media.


Τώρα όμως αποκάλυψε με ένα βίντεο πως κάποιοι έχουν φτιάξει έναν λογαριασμό στο Instagram για τον Μικέ και καταγγέλει πως μέσα από αυτό το προφίλ του Μικέ, κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν συνεργασίες και να βγάλουν χρήματα.

Η Μαρία Μπακοδήμου ξεκαθαρίζει στο video πως δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο account και δημοσίευσε και ένα από τα μηνύματα που στέλνουν σε διάφορους για να αποσπάσουν χρήματα, αυτοί που έχουν στήσει το ψεύτικο λογαριασμό του Μικέ.

 

Δείτε τι είπε η ίδια η Μαρία.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!