GOSSIP

Αγέραστος παραμένει ο Tom Cruise - Έλαμψε στη σκηνή των βραβείων Lumiere

Ο χολιγουντιανός σταρ είναι πλέον 56 ετών, αλλά στη νέα του δημόσια εμφάνιση, έδειχνε νεότατος και χαρούμενος όσο ποτέ και όλοι σχολίασαν την αγέραστη όψη του διάσημου ηθοποιού.

Ο Tom Cruise, βρέθηκε στην τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Lumiere (δανείζονται το όνομά τους από τους πιονιέρους του σινεμά, τους γνωστού αδελφούς Λυμιέρ), που απονέμει η Advanced Imaging Society στις ΗΠΑ και το λαμπερό γκαλά έγινε χθες στα στούντιο της Warner Bros  στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια.


Και ο Tom Cruise ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το βραβείο Harold Lloyd, στον Christopher McQuarrie, με τον οποίο ο ίδιος έχει συνεργαστεί σε πολλές από τις μεγάλες του κινηματογραφικές επιτυχίες.


Ο Tom έπλεξε το εγκώμιο του Christopher McQuarrie, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως έχει ένα μοναδικό τρόπο να ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία στις ιστορίες του και εκείνος του ανταπέδωσε το κοπλιμέντο λέγοντας πως το πιο σπουδαίο τεχνολογικό τους όπλο είναι ο ίδιος ο Tom Cruise!

Βέβαια όλοι σχολίασαν την κομψή εμφάνιση του Tom Cruise και τη νεανική του όψη και οι κακές γλώσσες έσπευσαν να κάνουν λόγο για νέες αισθητικές επεμβάσεις που πιθανά έκανε ο σταρ για να δείχνει αγέραστος.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!