GOSSIP

Δεν φαντάζεστε με ποιους θέλει να κάνει εκπομπή ο Σάκης Τανιμανίδης [εικόνα]

Ο Σάκης Τανιμανίδης, θα είναι και φέτος ο παρουσιαστής του Survivor, και ήδη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όπου μαζί με τον Τούρκο Ατζούν Ιλιτζαλί, το γνωστό παραγωγό, κάνουν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια του Survivor Ελλάδα - Τουρκία, αφού φέτος το σόου θα έχει δύο παρουσιαστές. 

Όμως φαίνεται πως ο Σάκης Τανιμανίδης, ποτέ δεν ξεχνά την αγάπη του για τα ταξίδια και δεν έχει εγκαταλείψει τα πλάνα του να κάνει ξανά μια ταξιδιωτική εκπομπή σαν το World Party που τον έκανε αρχικά γνωστό.


Βέβαια αυτούς που σκέφτεται ως συμπαρουσιαστές του σε αυτή την "φανταστική" εκπομπή, μάλλον δύσκολα θα τους πείσει να συνεργαστούν μαζί του και να αφήσουν στην άκρη και τη δική τους... κόντρα, αφού δεν είναι άλλοι από τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.


Ο Σάκης Τανιμανίδης πόζαρε πλάι στα κέρινα ομοιώματα των δύο ηγετών και ανέβασε ένα μήνυμα ειρήνης στο Instagram ενώ παράλληλα είπε πως κατάφερε να τους συμφιλιώσει με... τσίπουρο και με χιούμορ παρουσίασε την ιδέα του για μια κοινή ταξιδιωτική εκπομπή γράφοντας: "Να τελικά που με συζήτηση, διπλωματία και λίγο τσίπουρο κατάφερα να τους συμφιλιωσω! ✌️ Μάλιστα γίναμε τόσο κολλητοί με Ντόναλντ και Κιμ που σκεφτόμαστε για νέα ταξιδιωτική εκπομπή οι 3 μας...θα πηγαίνουμε σε χώρες και θα λέμε ποιος θα πάρει ποια!"


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!