GOSSIP

Η κόντρα Kate και Meghan έγινε θέμα σε νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ [βίντεο]

Εδώ και μήνες, το βρετανικό παλάτι προσπαθεί μάταια να βάλει τέλος στις φήμες πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton, είναι στα.. μαχαίρια με τη Δούκισσα του Σάσεξ Meghan Markle και τώρα ένα νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά, αφού θέμα του είναι αυτή η βασιλική κόντρα.

Το νέο ντοκιμαντέρ έχει τον τίτλο  Κέιτ εναντίον Μέγκαν: Πριγκίπισσες σε Πόλεμο; (Kate v. Meghan: Princesses at War?) και θα προβληθεί στις 5 Φερβουαρίου από το αμερικανικό τηλεοπτικό καλωδιακό δίκτυο TLC και ήδη συζητιέται πολύ.


Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ 10 ειδικοί που ασχολούνται με τα όσα συμβαίνουν στο βρετανικό παλάτι, εξηγούν αν ευσταθεί το γεγονός πως η Kate έκανε την Meghan να κλαίει λίγο πριν το γάμο της, αν η κόντρα των δύο γυναικών τελικά είναι μύθος και αν στην ουσία αυτοί που έχουν έρθει σε ρήξη είναι οι σύζυγοί τους: τα αδέλφια William & Harry και αν ευσταθούν όσα ακούγονται για τον "δύστροπο" χαρακτήρα της Meghan.


Πάρτε μια πρώτη γεύση από το βίντεο που δημοσίευσε το Ε!, το οποίο επίσης εκτιμά πως αυτό το ντοκιμαντέρ θα ανάψει νέες... φωτιές στο βρετανικό παλάτι. 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!