GOSSIP

O σύζυγος της Βίκυς Καγιά είναι στα δικαστήρια με την πρώην του

Ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, ο Ηλίας Κρασσάς, με τον οποίο το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει αποκτήσει δύο παιδιά, βρίσκεται σε νομική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του με την οποία επίσης έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Ευαγγελία Μπάρλα, πρώην σύζυγος του Ηλία Κρασσά, τον κατηγορεί πως καθυστερεί να καταβάλει τη διατροφή και να καλύψει τα έξοδα, ενώ παράλληλα ισχυρίζεται πως ο ίδιος κάνει μια πολυτελή ζωή με τη Βίκυ Καγιά. Από τη πλευρά του ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Βίκυς Καγιά ισχυρίζεται πως είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

«Πληρώνω τα σχολεία, τις ΔΕΚΟ, το σπίτι και τα έξτρα, περίπου 3.500 ευρώ τον μήνα» υποστήριξε ο επιχειρηματίας, με την Ευαγγελία Μπάρλα να τονίζει: «Καταβάλλει με μεγάλες καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να μένουμε χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό!».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, η αδερφή της κυρίας Μπάρλα εστίασε στη διαφορά βιοτικού επιπέδου που έχουν τα παιδιά όταν περνούν χρόνο με τον πατέρα τους, υποστηρίζοντας τα εξής: «Με τον μπαμπά κάνουν υπερπολυτελείς διακοπές, συχνάζουν σε πανάκριβα εστιατόρια, μετακινούνται ακόμη και με ελικόπτερο, ενώ με τη μαμά δεν μπορούν».

Η μάρτυρας υπογράμμισε ότι ο Ηλίας Κρασσάς επιθυμεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο και επισήμανε: «Αγαπάει πολύ τα παιδιά ο γαμπρός μου, αλλά έχει τιμωρητική συμπεριφορά στην αδελφή μου αναφορικά με το πώς θα δίνονται τα χρήματα. Δεν ξέρω αν έχει υποδείξεις από άλλους ή αν ενεργεί από μόνος του». Ακόμη, η μάρτυρας μετέφερε τη στάση του επιχειρηματία «Θα σας δείξω εγώ αν θα έχετε ρεύμα ή όχι, εγώ είμαι ο ισχυρός». Η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία τόνισε ότι ο λογαριασμός δεν είχε δοθεί εγκαίρως!

Συνέταιρος του Ηλία Κρασσά κατέθεσε ότι «δεν είναι ζάμπλουτος, αλλά ένας άνθρωπος που αγωνίζεται νυχθημερόν για να κρατήσει την εταιρία. Δυσκολεύεται να καλύψει τα έξοδα. Το ενοίκιό του είναι 800 ευρώ, κυκλοφορεί με μια παλιά Mercedes 2007 και η γυναίκα του με μια παλιά Porsche. H μάρτυρας τόνισε ότι η Βίκυ Καγιά επωμίζεται αρκετά μεγάλο μέρος του κόστους διαβίωσής του, καθώς τα μηνιαία έσοδα του επιχειρηματία είναι στις 5.000 ευρώ».

Η μάρτυρας και συνήγορος της Ευαγγελίας Μπάρλα είπε: «Το ενοίκιο των 800 ευρώ το πληρώνουν μισό-μισό και τα έξοδα διατροφής είναι εξ ημισείας».

Δικηγόρος: «Λέτε βγάζει 5.000 ευρώ, εκείνος είπε ότι δίνει 3.500 στην πρώην σύζυγό του για τα παιδιά, του μένουν 1.500 ευρώ. Πώς γίνεται να πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στη Μύκονο και να κάνει διακοπές στο Γκστάαντ; Και τις βενζίνες του η κυρία Καγιά τις καλύπτει; Γιατί αν κυκλοφορεί με αντίκες, θα καίει ακόμη περισσότερο…»


Μάρτυρας: «Ξέρω ότι μοιράζονται τα έξοδα».


Δικηγόρος: «Είπατε ότι αγωνιά καθημερινά για τα έξοδα. Σε αυτά εδώ τα δημοσιεύματα (σ.σ τα επέδειξε στο δικαστήριο) με τίτλο «Ρομαντική απόδραση στο Μιλάνο», «Στη Μύκονο ο Ηλίας Κρασσάς», «Ταξίδι στην Αράχοβα για Κρασσά-Καγιά», «Βόλτα με το σκάφος», «Ο καλύτερός μου φίλος ο σκύλος μου» δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερο άγχος!».


Μάρτυρας: «Το φουσκωτό ήταν γαμήλιο δώρο της γυναίκας του».

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Ηλία Κρασσά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!