GOSSIP

H Ellen DeGeneres παρέδωσε μαθήματα... Instagram στη Courteney Cox

H Courteney Cox ήταν καλεσμένη στο σόου της Ellen DeGeneres και τελικά βρέθηκε να βιώνει ένα μίνι reunion με τη συμπρωταγωνίστρια της από τη σειρά Φιλαράκια (Friends) Lisa Kudrow και να δέχεται μαθήματα... Instagram.

H Courteney Cox, που έγινε διάσημη ως η Μόνικα  στα Φιλαράκια, τώρα θέλησε να προωθήσει τη νέα της σειρά 9 Months, που προβάλλεται μέσω Facebook και καταγράφει τις ζωές διάφορων ζευγαριών που περιμένουν παιδί.


Η ίδια όμως εξομολογήθηκε στην Ellen πως φοβάται να χρησιμοποιήσει το Instagram για να προωθήσει τις δουλειές της και τότε η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια που μετρά πάνω από 90 εκατομμύρια followers στο Instagram, της έδειξε πως πετυχαίνει κανείς να αποσπάσει likes με το τσουβάλι!


Έτσι κάθισαν σε ένα σκηνικό ίδιο με αυτό του καφέ Central Perk στη σειρά Friends, κάλεσε και τη Lisa Kudrow που έπαιζε τη Φίμπι, και με μια κούπα καφέ στο χέρι προσποιήθηκαν πως γελούν και περνούν σούπερ! 


Και τα μαθήματα της Ellen μάλλον απέδωσαν καρπούς γιατί η Courteney δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram και συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!