GOSSIP

Δείτε την απάντηση του Τανιμανίδη όταν του είπαν πως το έχει παρακάνει στο μπότοξ

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ, καθώς έκανε εκεί μια στάση στο ταξίδι του με τελικό προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, όπου και θα παραμείνει για μήνες για να παρουσιάζει το Survivor 3 Ελλάδα - Τουρκία, που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα.

Και από το Μαϊάμι, ο Σάκης μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram, μια κεφάτη selfie του, όπου ποζάρει έχοντας έξω τη γλώσσα, μπροστά από ένα πολύχρωμο mural και έγραψε: "Βγάλε γλώσσα, βάλε χρώμα, βγάλε σέλφι".


Όμως κάποιος από τους εκατοντάδες χιλιάδες followers του Σάκη, θεώρησε πως ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής έδειχνε πολύ... τσιτωμένος και του είπε να σταματήσει να κάνει μπότοξ, γιατί δείχνει χάλια!

Και ο Σάκης δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να απαντήσει στο πικρόχολο σχόλιο και όλο χιούμορ του είπε πως σύντομα θα κάνει αισθητική επέμβαση και στα χείλη για να κάνει καλύτερο duck face στις πόζες του.


Μάλιστα και η σύζυγος του Σάκη, η Χριστίνα Μπόμπα σχολίασε επίσης με χιουμοριστική διάθεση, πως δήθεν ο Σάκης της το έκρυβε πως κάνει μπότοξ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!