GOSSIP

Παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε πως δέχτηκε ανήθικη πρόταση

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Άννα Λορένη δημοσίευσε το μήνυμα που έλαβε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο κάποιος της έκανε ανήθικη πρόταση και μάλιστα αποκάλυψε πως το μήνυμα της το έστειλε κάποιος που παρουσιάζεται ως booker

Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί στο παρελθόν και με μια άλλη παίκτρια του My Style Rocks, την Ιωάννα Τούνη, αλλά τώρα ήρθε η σειρά της Άννας να αποκαλύψει την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε και να δημοσιεύσει και την αποστομωτική απάντηση που έδωσε.

Η Άννα Λορένη δημοσίευσε το μήνυμα που έλαβε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιος που παρουσιάζεται ως booker

«Εργάζομαι ως booker και ψάχνω για νέα όμορφα κορίτσια, όπως εσείς, θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα μου; Ένας από τους πελάτες μου θα ήθελε πολύ να σας προσκαλέσει για ένα πολυτελές Σαββατοκύριακο στη βίλα του. Θα του κρατήσετε συντροφιά και θα σας ανταμείψει με 20.000 δολάρια. Όλα τα άλλα έξοδα καλυμμένα! Σας ενδιαφέρει αυτό;».

Η Άννα του απάντησε "Κατάλαβα, ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά η πορνεία δεν είναι κάτι με το οποίο ασχολείται στη ζωή της.

Παράλληλα η ίδια σχολίασε το όλο σκηνικό, γράφοντας: «Έχω πάρει τόσα μηνύματα για το ποστ, απίστευτο. Για όσους δεν καταλάβετε κάποιος προσφέρει 20 χιλιάδες δολάρια για ένα Σαββατοκύριακο μαζί μου. Welcome to the jungle».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!