GOSSIP

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει δική του εκπομπή στην τηλεόραση

Ο διάσημος τραγουδιστής που έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην υποκριτική και στην παρουσίαση αλλά και στη θέση του κριτή τηλεοπτικών σόου, τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και ξεκινά δική του εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Μετά το τέλος του φετινού The Voice, όπου για μια ακόμη χρονιά ο Σάκης ήταν κριτής, τώρα ο Έλληνας ποπ σταρ δοκιμάζει κάτι διαφορετικό.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σάκης Ρουβάς αυτό το διάστημα εργάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της νέας του τηλεοπτικής εκπομπής που λέγεται πως θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι ΣΚΑΙ στα μέσα του ερχόμενου Μαρτίου, η δε εκπομπή δεν θυμίζει τις τηλεοπτικές δουλειές που έχει κάνει ο Σάκης Ρουβάς μέχρι σήμερα.


Οπως γράφει και το Secret των «Παραπολιτικών», ο Σάκης Ρουβάς έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα  της νέας εκπομπής, η οποία θα κάνει αφιερώματα σε πρόσωπα της μουσικής από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Ο νέος ρόλος του Σάκη Ρουβά θα είναι να παίρνει συνεντεύξεις είτε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, είτε από ανθρώπους του οικογενειακού τους περιβάλλοντος και συνεργάτες τους, εφόσον πρόκειται για πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή, όπως ο Βλάσης Μπονάτσος.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!