GOSSIP

Η Meghan και ο Harry έβαψαν με vegan μπογιά το δωμάτιο του μωρού τους

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ να κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί και το γνωστό ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Έτσι μάθαμε πως στο νέο τους σπίτι στο Frogmore House έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για τη δημιουργία ενός παιδικού δωματίου, αλλά και ενός playroom και ενός δωματίου (στην ουσία είναι σχεδόν μια ολόκληρη πτέρυγα) για τη μητέρα της Meghan, τη Doria Ragland, που μετακομίζει μόνιμα στην Αγγλία για να βοηθήσει τη κόρη της στην ανατροφή του παιδιού της.


Επίσης έγινε γνωστό πως το ζευγάρι δεν θα προσλάβει γκουβερνάντα για το μωρό και πως οι δυο τους έχουν ζητήσει να τοποθετηθούν σύγχρονα συστήματα με κάμερες ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τι κάνει το μωρό τους ανά πάσα στιγμή.


Και τώρα μάθαμε πως το ζευγάρι, αποφάσισε να βάψει το παιδικό σωμάτιο σε ένα "ουδέτερο" (ούτε αγορίστικο, ούτε κοριτσίστικο) χρώμα και μάλιστα θα χρησιμοποιήσει vegan μπογιά! Τώρα αν αναρωτιέστε τι είναι η vegan μπογιά, είναι χρώματα που δεν έχουν προκύψει από δοκιμές σε ζώα, δεν περιέχουν ζωικής προέλευσης υλικά ή παράγωγα και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.


Μάλιστα, διαβάσαμε πως η συγκεκριμένη μπογιά που διάλεξαν οι Meghan και Harry έχει και μια ελαφρά μυρωδιά ευκαλύπτου για να αποπνέει ηρεμία και τώρα θέλουμε να μπορούσαμε και εμείς να πάρουμε έναν υπνάκο σε αυτό το πριγκιπικό παιδικό δωμάτιο.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!